HC Energie Karlovy Vary

Velká soutěž: Staňte se návrhářem pro nový Fanshop!

Jistě jste již zazamenali, že KV Arena poskytla velmi pěkné útočiště také novému obchodu s hokejovou tematikou, jehož součástí je i Fanshop HC Energie. Obchod provozuje společnost All Sports a nakoupit zde můžete každý všední den mezi 11. - 19. hodinou, o víkendech od 10. do 18. hodiny a samozřejmě během každého utkání HC Energie na domácím ledě. A protože nový Fanshop chce připravovat pro hokejové fanoušky stále nová překvapení, máme pro Vás hned na úvod sezony velkou soutěž. Pokud máte trochu odvahy, výtvarného talentu a především dobré nápady, neváhejte a zašlete nám své návrhy fanouškovských triček. Nejpovedenější dílko bude dopracováno profesionálním designérem a dáno do sériové výroby. Jeho autora odměníme dresem HC Energie a klubovou kšiltovkou. Proto na nic nečekejte a staňte se návrháři pro nový Fanshop HC Energie!
Kdo se může zapojit: Své návrhy může posílat skutečně každý. Nezáleží na technickém provedení návrhu, důležitá je nápaditost, vtip a originalita.
Jak se zapojit do soutěže: Svůj návrh můžete zaslat na email soutez@hokejkv.cz, zasílat můžete své grafické nápady i tradiční formou na adresu HC Energie.

HC Energie Karlovy Vary spol. s r.o.
KV Arena
Západní ulice 1812/73
360 01 Karlovy Vary

Jak má návrh vypadat: Vaší kreativitě se meze nekladou! Pamatujte jen, že navrhujete tričko pro fanoušky HC Energie. Vedle hokejových motivů nezapomínejte také na to, že klubovými barvami jsou zelená, bílá, černá a žlutá.
V jakém formátu mohu posílat své návrhy: Své návrhy můžete zasílat v jakémkoli grafickém formátu (nejlépe .jpg, .gif), který je běžně zobrazitelný na PC. Pokuste se rovněž dodržet rozumnou velikost zaslaného souboru (do cca 1 MB). Samozřejmě přijímáme i návrhy nakreslené či vytištěné na papíru. Abychom Vám trochu usnadnili práci, na konci pravidel naleznete šablonu trička pro zanesení Vašeho nápadu. Samozřejmě můžete pro grafické zpracování svého nápadu využít i jakoukoli vlastní kresbu.


Kolik mohu zaslat návrhů:
Můžete zaslat libovolný počet návrhů, Vaše šance na výhru se tak zvyšuje.
Co mohu vyhrát: Vybraný vítězný návrh bude dopracován profesionální designérem. Následně bude vítězné tričko dáno do sériové výroby a posléze se objeví v prodeji ve Fanshopu HC Energie. Vítězný návrhář bude odměněn dresem HC Energie se jménem vítěze a klubovou kšiltovkou od společnosti All Sports. Nejlepší návrhář bude společně s vítězným návrhem představen publiku v rámci některého extraligového utkání.
Kde mohu vidět ostatní návrhy: Průběžně budeme došlé návrhy zveřejňovat ve fotogalerii na webu hokejkv.cz.

Harmonogram soutěže

Kdy mohu zasílat své návrhy: Své návrhy můžete zasílat do 31. října 2009.
Co se bude dít pak: Následně bude vybrán nejlepší návrh, který bude dopracován profesionálním designérem a dán do výroby. V prodeji se pak Vaše dílo objeví před Vánoci.
Kdy dojde k předání výhry: Výherce bude o svém vítězství bezprostředně po výběru nejlepšího návrhu informován. K předání výhry dojde během některého z extgraligových utkání v předvánočním období.

Ptejte se!

Máte nějaký dotaz, technický problém či nápad? Nebojte se zeptat! Veškeré otázky ohledně soutěže rádi zodpovíme v Otázkách na redakci.

POZOR: Nově jsme pro Vás také zřídili kontaktní rubriku LINKA DO FANSHOPU. Pracovníci klubového obchodu Vám zde odchotně zodpoví všechny otázky týkající se nabízeného sortimentu. Přivítáme rovněž Vaše nápady na rozšíření a vylepšení nabídky klubového obchodu.

Využít můžete tuto šablonu

Následující šablony jsou pouze pomůckou pro Vaši snadnější práci. Rádi přijmeme i jakékoliv jiné návhry na Vašich vlastních šablonách.

Zde naleznete šablonu ve větším rozlišení