HC Energie Karlovy Vary

Síň slávy se v rámci oslav jubilea rozroste

V pátek 1. listopadu odehraje Energie proti PSG Zlín své jubilejní 1000. utkání v nejvyšší soutěži. Karlovarský tým připravuje dát výjimečnému okamžiku v historii lázeňského hokeje originální rámec. Hlavní událostí večera je bezesporu rozšiřování Síně slávy karlovarského hokeje. Viditelnou změnou budou retro dresy Energie, ve kterých domácí hráči do utkání č. 1000 nastoupí. Do KV Areny zavítá v rámci jubilea i Masarykův pohár, nová trofej pro vítěze play-off. Páteční program začne už v 17 hodin, bližší informace naleznete v článku.

Síň slávy karlovarského hokeje

Slavnostní ceremoniál k uvedení osobností karlovarského hokeje do Síně slávy, kde se nově uvedení připojí k patnácti stávajícím členům, začne v 18:00. Ocenění se mohou těšit i na hodnotné překvapení od karlovarské sklárny Moser. A koho že vedení klubu do Síně slávy jmenuje v rámci druhého zařazování do elitní společnosti? To se jako první dozvědí fandové přítomní v KV Areně. Přijďte proto do včas!

Masarykův pohár

73,8 centimetrů vysoká a 15 kilogramů vážící trofej se do KV Areny podívá v rámci svého putování po extraligových stadionech. V září o nové trofeji pojmenované po prvním prezidentovi naší republiky informovali prezident Českého svazu ledního hokeje Tomáš Král spolu s Josefem Řezníčkem, jenž v současné době ředitel Extraligy ledního hokeje.

Starý pohár, který při svém extraligovém triumfu v roce 2009 přebírali i hokejisté karlovarské Energie včetně výše zmíněného Josefa Řezníčka, se dostane do nově vznikající Síně slávy českého hokeje.

Návštěvníkům bude trofej vystavena k prohlédnutí od 17 hodin do poloviny druhé třetiny pátečního utkání.

Výroční retro dresy

Dresy, ve kterých Energie k 1000. utkání nastoupí, vybírali prostřednictvím webových stránek klubu sami fanoušci. Výraznou převahou nakonec zvítězila varianta z 50. let. Vybrané hrané dresy budou poté od pondělí k prodeji v prodejně ALLSPORTS (fanshop) v KV Areně.

Samotné střetnutí HC Energie a PSG Zlín pak začne v 18:20. Představení obou soupeřů přineseme v samostatném článku.

Související články

Reportáž | pá 1.11.2013

Jubileum zkalila prohra se Zlínem

Preview k zápasu | čt 31.10.2013

V jubilejním utkání energetici hostí Zlín

A team HC Energie | pá 1.11.2013

Michal Gulaši v říjnu obhájil zelenou helmu