HC Energie Karlovy Vary

Doneste na utkání se Spartou dárek a potěšte děti z dětských domovů

HC Energie pořádá ve spolupráci s panem Bohušem Eliášem již druhý ročník charitativní akce s názvem „Eli dětem“. Doneste v neděli 15.12.2013 na domácí utkání A-týmu proti Spartě jakékoliv zabalené dárky vhodné pro děti, položte je pod stromeček ve vestibulu KV Areny, a potěšte tak děti v domovech v Karlovarském kraji. S distribucí dárků pomohou i vybraní energetici.

V roce 2011 se v rámci stejné akce vybralo přes 5000 plyšáků, které karlovarští diváci naházeli na led po vstřelení první branky. Organizátoři nečekali tak veliké množství, sběr plyšáků a čištění ledové plochy proto zabralo několik minut. Následně darovaná plyšová zvířátka potěšila nespočet opuštěných dětí po celé republice.

Letos se dárky nebudou házet na ledovou plochu, ale pokládat pod vánoční stromek, který bude umístěn ve vestibulu KV Areny. Následně budou rozvezeny do dětských domovů v Karlovarském kraji.

Na vaše dárky se již nyní těší mnoho dětí ve věku od 3 do 18 let. Darovat můžete úplně cokoliv, skromné děti bez domova potěší sebemenší maličkost.

Na závěr pár slov od samotného organizátora. „Jsem velice rád, že mi klub HC Energie Karlovy Vary pomáhá již druhým rokem s pořádáním této akce. Před dvěma lety jsem díky vám osobně navštívil a potěšil tisíce dětí po celé České republice a doufám, že tak učiním i letos. Věřte, že vidět úsměv na tváři opuštěných dětí je ten nejkrásnější pocit, který může člověk zažít,“ říká Bohuš Eliáš.