HC Energie Karlovy Vary

Omluva klubu za problémy s turnikety a tiskem vstupenek

Vedení HC Energie Karlovy Vary se velmi omlouvá všem váženým fanouškům našeho klubu za problémy, které nastaly u pokladen před sobotním utkáním s Libercem.

Bohužel – my, klub HC Energie Karlovy Vary, nejsme ti, kteří zabezpečují technický provoz arény, tzn. turniketů a ani pokladen. Klub si jen najímá na zápasy provoz KV Areny.

Že došlo k naprostému kolapsu pokladen, způsobila situace, že externí firma, která dodává vstupenkové kotouče do tiskáren v pokladnách, nedodala KV Areně včas originální vstupenky, které byly provizorně nahrazeny jinými vstupenkami. Tyto vstupenky však nejsou kompatibilní s tiskárnami v pokladnách, a proto docházelo k opakovaným technickým závadám na všech pokladnách, a tím k velkým prodlevám při výdeji vstupenek kupujícím. Celou problematiku jsme na místě okamžitě řešili s vedením KV Areny, ale v danou chvíli však nebylo možné okamžitě sjednat nápravu.

Výdej vstupenek dále ještě zkomplikovalo osazení nových výdejních okének na pokladnách číslo 3 a 4, které dodavatel dodal v úplně jiném provedení, než bylo požadováno. Přes tato okénka zaměstnanci pokladen špatně slyší požadavky fanoušků, problematicky probíhá výdej vstupenek, vrácení peněz atd. Tento problém spojený s výše uvedenými technickými problémy způsobil navýšení prodlev v prodeji vstupenek. Ve chvíli, kdy byla situace u pokladen již zcela neúnosná, rozhodlo vedení klubu vpustit fanoušky, kteří ještě stáli po 1. třetině před arénou ve frontě, na utkání bezplatně.

Velmi nás mrzí, že se někteří fanoušci rozhodli dále nečekat a během první třetiny začali odcházet domů a nemohli si tak užít zajímavého zápasu s krásným koncem pro náš tým. Slibujeme, že v rámci našich možností uděláme maximum pro to, aby se to již neopakovalo a aby odbavení u pokladen probíhalo hladce a na profesionální úrovni.

Na všechny naše fanoušky zároveň dlouhodobě apelujeme, aby si, pokud je to v jejich silách, vstupenky zakoupili v předprodejní síti Tickteportal nebo online, a vyhnuli se tak čekání u pokladen.

Klub se zároveň omlouvá i těm fanouškům, kteří rádi chodí na předzápasové rozbruslení obou týmů, že do hlediště byli vpuštěni až v 15 hodin, tedy o 30 minut později, než bývá pravidlem. Bylo to způsobeno technickou závadou odbavovacího systému mimo Karlovy Vary a KV Arenu.

Vedení HC Energie Karlovy Vary