HC Energie Karlovy Vary

Václav Skuhravý: Děkuji fanouškům za přivítání

Václav Skuhravý se poprvé od svého odchodu vrátil zpět na karlovarský led a to v litvínovském dresu. Václav strávil v Karlových Varech řadu sezón a s místními fanoušky má hodně blízký vztah. Jako první kapitán Energie v historii dovedl klub k zatím jedinému mistrovskému titulu. V utkání si připsal asistenci při jediné brance Litvínova, která padla při závěrečně power play.

Vašku, jak hodnotíte atmosféru po Vašem návratu na karlovarský led?
Tady byla vždycky atmosféra dobrá, ať už to bylo při derby s Plzní nebo s Litvínovem. Dnes byl plný stadion, takže to bylo skvělé. I přes to všechno to hodnotím špatně, protože jsme chtěli vyhrát, ale dnes jsem hrál v týmu, který prohrál.

Co říkáte na choreo, které Vám fanoušci připravili?
Byl jsem velice překvapený. Při zápase se to člověk snaží nevnímat, aby se mohl soustředit na utkání. Ale jsem za to hrozně moc rád a chtěl bych jim za to poděkovat!

Myslíte, že se ještě někdy vrátíte zpět do Karlových Varů?
To nevím. Je to hodně těžká otázka, na kterou momentálně nedokážu odpovědět. Uvidí se časem, jak to všechno nakonec bude.

Co plánujete v nejbližší době?
Teď mám smlouvu do konce roku v Budějovicích a zařízený střídavý start do Litvínova. Oba týmy se navzájem domlouvají. Když bude potřeba pomoci, tak jedu buď do Litvínova nebo do Budějovic. Nezáleží to jenom na mně.

Jak jste se připravoval přes Vánoce?
Nijak jsem si nestihl odpočinout, cestoval jsem mezi Litvínovem a Českými Budějovicemi, takže jsem většinu času strávil v autě. Extraliga neměla přes svátky přestávku, takže jsem neměl prakticky žádné volno.

Vašku, děkuji za rozhovor!

Související články