HC Energie Karlovy Vary

Junioři opět vyhráli a z tripu si odvážejí 6 bodů

MHL: Junosť Minsk - HC Energie Karlovy Vary 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Karlovarská juniorka v pondělí odpoledne nastoupila ke svému druhému zápasu v rámci běloruské štace. Podařilo se jí navázat na dobrý výkon z předchozího dne a připsala si osmou výhru v řadě. Energetici potvrdili svou formu, o svém vítězství rozhodli na začátku druhé periody, když se jim podařilo využít přesilovou hru. Pojistku v podobě druhé branky přidali pár minut před koncem a o vítězi bylo rozhodnuto. Domů si tak Vlčí smečka odváží 6 bodů. První utkání hrané na ledě KV Areny čeká mladíky tuto středu 8.1.2013 od 18 hodin.
MHL, 32. kolo, po 6.1.2014
Junosť Minsk
Karlovy Vary
0:2
0:0, 0:1, 0:1
Branky a nahrávky: 22. Vachutka (Flek, Vrána), 58. Beránek (Vrána, Gorčík). Rozhodčí: Solovjov – Javarčuk, Razumovič. Vyloučení: 7:6. Využití: 0:1. Diváci: 150. Střely na branku: 16:28.
Junosť Minsk: Ruban – Kazakevič, Djukov, Kozlov, Mickevič, Kardašev, Čajka, Zalamaj, Falkovskij – Parfejevec, Kogalev, Dunajev – Kaškar, Želnerovskij, Gerasimovič – Karakulko, Kubrakov, Gridjuško – Filippovič, Valkov, Pacenkin
Karlovy Vary: Honzík – Šimek, Troška, Dvořák, Šafář, Kvapil, Škvor, Bahounek – Flek, Vrána, Vachutka – Harkabus, Zadražil, Gorčík – Beránek, Táborský, Camangó – Bezúch, Hroch, Krliš

Komentář k utkání

Ohlasy trenérů

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): Opět jsme sehráli velmi těžké utkání s hodně kvaltním a nepříjemným soupeřem. Domácí nastoupili v maximální možné sestavě a chtěli nám oplatit prohru z našeho prvního zápasu. Od začátku se hrál rychlý a silový hokej s velkým množstvím osobních soubojů a hrálo se o důležitou první branku. Od druhé třetiny bylo utkání ovlivněno velkým množstvím vyloučení. V utkání byly zhruba 2 zlomové momenty. Nám se podařilo využít jednu z našich přesilovek a jít do vedení, které jsme udrželi i v dvouminutovém oslabení 3 na 5. To byl druhý důležitý moment, který nám pomohl v další fázi utkání a při závěrečném tlaku domácích jsme ještě z rychlého protiútoku přidali druhý gol. Hráli jsme velmi dobře a obětavě v obranné fázi a přetlačovali soupeře v osobních soubojích. Díky tomu a týmové hře podpořené opět výborným Honzíkem jsme zaslouženě prodloužili naší bodovou sérii.