HC Energie Karlovy Vary

Do KV Areny míří junioři z Pobaltí

Karlovarští mladíci předvádějí v posledních utkáních v Mládežnické hokejové lize výborné výkony. Zvítězili už v osmi zápasech v řadě a v nastoleném trendu se pokusí pokračovat i v následujících dnech. Ve středu 8.1. se od 18:00 v KV Areně představí lotyšská Riga, v pátek 10.1. v 17:00 zase Dinamo Petrohrad. Energetici jsou aktuálně v tabulce Západní konference na sedmém místě, a navíc mají odehráno o dva duely méně, než většina soupeřů. Zveme Vás na obě utkání, vstup je zdarma.

Kde sledovat utkání

Online přenos

HC Energie Karlovy Vary - HK Riga, středa 8.1. od 18:00
HC Energie Karlovy Vary - Dinamo Petrohrad, pátek 10.1. od 17:00

Video stream


Live streaming video by Ustream

HK Riga

Lotyšský celek patří mezi nejlepší týmy Západní konference, aktuálně je se ziskem 75 bodů na čtvrté příčce. Energetici mají na kontě o deset bodů méně. Z posledních pěti duelů odešli hokejisté Rigy dvakrát poraženi, třikrát vybojovali vítězství. Nejproduktivnějším hráčem klubu je Rudolfs Maslovskis (8+20), který na konci září minulého roku rozhodl dvěma góly o výhře domácí Rigy nad Energií. Vzájemná bilance je příznivější pro hokejisty z hlavního města Lotyšska, svěřenci trenéra Marišky to ale určitě nebudou chtít nechat jen tak.

 

Vzájemné zápasy MHL 2013/2014

HK Riga – HC Energie Karlovy Vary 3:2

Vzájemné zápasy MHL 2012/2013

HC Energie Karlovy Vary – HK Riga 3:5
HC Energie Karlovy Vary – HK Riga 1:2sn
HK Riga - HC Energie Karlovy Vary 0:1
HK Riga - HC Energie Karlovy Vary 3:2

Dinamo Petrohrad

Petrohrad se nachází v dost odlišné situaci než Riga nebo Karlovy Vary, a s postupem do play-off ještě bude mít starosti. V tabulce Severozápadní divize je totiž na osmém (posledním postupovém) místě, a na Stříbrné Lvy, má náskok osmi bodů. Z posledních pěti utkání vyhrál ruský celek dvě utkání v základní hrací době, a jeden duel po samostatných nájezdech. Nejvíce kanadských bodů zatím nasbírala dvojka Djadjuško (11+21) a Tambijevs (7+25). První jmenovaný si připsal v prvním vzájemném utkání letošní sezony gól a asistenci, k bodům to však Dinamu nepomohlo.

 

Vzájemné zápasy MHL 2013/2014

Dinamo Petrohrad – HC Energie Karlovy Vary 3:5

Související články

Reportáž | st 8.1.2014

Vlčí smečka přehrála i Rigu