HC Energie Karlovy Vary

Juniorku čekají dvě střetnutí se Spartakem Moskva

Karlovarští mladíci na posledním tripu vyhráli tři ze čtyř utkání, a rádi by v tomto trendu pokračovali i v KV Areně. V rozpětí deseti dnů čeká svěřence trenéra Marišky hned šest domácích zápasů v řadě. Prvním soupeřem Vlčí smečky bude její kat z loňského play-off, Spartak Moskva. První utkání startuje v úterý 11.2. úderem 18. hodiny, odveta je na programu ve středu, opět v 18:00. Základní část MHL finišuje, přijďte Energii podpořit! Vstup na obě utkání je zdarma.

Spartak Moskva

Celek z hlavního města hostitele letošních Olympijských her opět patří mezi nejlepší týmy celé ligy. V tabulce Západní konference je aktuálně na třetí příčce se ziskem 104 bodů. Šestá Energie ztrácí na svého příštího soupeře třináct bodů. Spartak se pyšní výbornou defenzivou, v probíhající sezoně inkasoval osmdesát branek, což je vůbec nejméně ze všech týmů MHL. V útoku už to ale tak slavné není. Ruský celek vstřelil 123 gólů, a z týmů první desítky Západní konference je na tom hůře jen Riga a Čechov. Karlovarští se trefili do černého již 145krát.

Spartak Moskva zvítězil už v patnácti utkáních v řadě. Tento fakt celkem výmluvně ukazuje na formu, jakou tým má. Naposledy si připsal porážku 30. listopadu 2013, kdy se vrátil s prázdnou z ledu Jaroslavle. Nejproduktivnějším hráčem Spartaku je Arseny Chacej (10+19). Pro srovnání, nejlepším energetikem je v tomto ohledu Tomáš Harkabus (15+12). Energetiky každopádně nečeká jednoduchá práce, a budou rádi, když je přijdete podpořit.

Vzájemné zápasy MHL 2013/2014

Spartak Moskva – HC Energie Karlovy Vary 4:3sn
Spartak Moskva – HC Energie Karlovy Vary 2:1

Vzájemné zápasy MHL 2012/2013

Spartak Moskva – HC Energie Karlovy Vary 2:0
HC Energie Karlovy Vary – Spartak Moskva 1:4
HC Energie Karlovy Vary – Spartak Moskva 3:2pp
Spartak Moskva - HC Energie Karlovy Vary 0:1
Spartak Moskva – HC Energie Karlovy Vary 4:2
Spartak Moskva – HC Energie Karlovy Vary 4:3
Spartak Moskva - HC Energie Karlovy Vary 2:0
HC Energie Karlovy Vary – Spartak Moskva 3:4pp
HC Energie Karlovy Vary – Spartak Moskva 2:3

Související články