HC Energie Karlovy Vary

Junioři věří v obrat, přejí si KV Arenu plnou diváků!

Junioři navzdory dalšímu dobrému výkonu v Moskvě na silný Spartak nestačili. Tomáš Dvořák, Lukáš Vrána a Daniel Vachutka (na snímku) ve svém hodnocení litovali nevyužitých přesilovek, ale před zápasem, jenž může být posledním v sezoně, nehází flintu do žita. „Doufáme, že přijde dost fanoušků a svou podporou nás poženou vpřed stejně jako proti Minsku,“ zní z kabiny.

Třetí utkání osmifinálové série je na programu v pondělí 17. 3. od 18:00. Potvrďte svou účast v naší události na Facebooku!

1. V čem vidíte příčinu dnešního neúspěchu?

2. Jak si věříte na následující domácí zápas?

3. V čem je potřeba se zlepšit, abyste sérii dokázali otočit?

Tomáš Dvořák, obránce

1. Myslím, že dnešní utkání bylo vyrovnané a rozhodly maličkosti. Rozhodující okamžik byl asi ve druhé třetině, když jsme neproměnili dlouhou přesilovku pět na tři.

2. Na domácí utkání si určitě věříme, všichni máme stejný cíl, zvítězit a vrátit sérii zpět do Moskvy. Doufáme, že přijde dost fanoušků a svou podporou nás poženou vpřed tak, jako tomu bylo i v posledním utkání s Minskem.

3. Do dalšího zápasu se musíme odrazit od výkonu, který jsme podali v Moskvě. Musíme zlepšit přesilové hry a také vstřelit více jak jeden gól.

Lukáš Vrána, útočník

1. Těžko říct, bylo to vyrovnané utkání a mohly vyhrát oba týmy. Radovat se mohl ten, kterému přálo více štěstí.

2. Věříme si hodně, nikdo z týmu si nepřipouští, že bychom už měli vypadnout. A rozhodně se ještě chceme podívat do Moskvy.

3. Asi ve všem, když jsme oba zápasy prohráli. Musíme se více tlačit do brány a hrát lépe přesilovky, v těch máme trochu rezervu.

Daniel Vachutka, útočník

1. Hráli jsme výborný zápas ale nestálo při nás štěstíčko. V přesilovce jsme dali tyč a v další pět na tři, jsme určitě měli dát gól. Je to ohromná škoda.

2. V domácích utkání si věříme, protože věříme, že i diváci nám pomůžou. Minulý domácí zápas byla na stadionu skvělá atmosféra, a ta nás hnala kupředu. Věříme, že doma obě dvě utkání zvládneme.

3. Hlavně co nejméně faulovat, protože Spartak hraje přesilovky opravdu skvěle. Více se tlačit do branky a využívat šance, ale věříme, že to zvládneme.