HC Energie Karlovy Vary

Energie se představí na fotbálku v Kraslicích

Ve středu odpoledne se na fotbalovém hřišti v Kraslicích představí hokejový tým HC Energie, který si to v přátelském utkání rozdá s jedenáctkou místního fotbalového klubu. Utkání začíná v 17 hodin a všichni příznivci obou mužstev jsou srdečně zváni.

Sportovní redakce regionálních Deníků, které vše organizuje a zajišťuje, připravila pro diváky během utkání hned několik soutěží.

„O poločase se uskuteční soutěž v podobě kopání pokutových kopů o ceny z pivovaru Radegast. Ty budou věnovány tatínkům. Další soutěž bude věnována dětem a připravené budou různé stavebnice a hračky. Další soutěž bude o vstupenky na hokejová utkání. Pro maminky máme připravené sady porcelánu. Myslím si, že diváci, kteří si najdou cestu na stadion v Kraslicích, nebudou litovat. Užijí si fotbalovou zábavu a domu si mohou odnést mnoho cen. Samozřejmě i podpisy extraligových hokejistů, protože chybět nebude ani autogramiáda,“ říká sportovní redaktor Deníku a moderovat akce Jan Čech.

Kromě Honzy Čecha bude akci moderovat Blanka Sokolová, která představí hráče A-týmu a povede s nimi několik rozhovorů.

Celkem se na organizaci zápasu podílí několik společnosti. Kromě organizujícího Deníku a HC Energie akci podpořil pivovar Radegast, který je partnerem Tipsport extraligy. Dále pak společnosti Vera Gurmet z Toužimi, jež ocení nejlepší hráče obou týmů a rozhodčího utkání. A zapomenout se také nesmí na Ateliér JM Lesov, který dodá do soutěže sady porcelánu. Akci také podpoří společnost Kakoma, která věnuje ceny do dětské soutěže.

Pokud se i vy chystáte do Kraslic, nezapomeňte svou účast potvrdit v události na našem klubovém Facebooku.