HC Energie Karlovy Vary

Vodička v poslední minutě vystřelil dorostencům výhru

SD: HC Energie - HC Letci Letňany 3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
Starší dorostenci Energie v 9. kole extraligy porazili své vrstevníky z Letňan. Utkání přitom spělo do prodloužení, 20 sekund před koncem třetí třetiny však využil přesilovku obránce Petr Vodička.
Extraliga staršího dorostu, 9. kolo, pá 3.10.2014
Karlovy Vary
Letňany
3:2
1:1, 0:0, 2:1
Branky a nahrávky: 7. Čejka (Janata, Svoboda), 50. Davídek (Chodounský), 60. Vodička (Prachař) – 9. Hůla (Průžek, Procházka), 42. Burda. Rozhodčí: Sýkora – Černý, Malý. Vyloučení: 2:4. Využití: 1:0. Diváci: 82. Střely na branku: 37:23. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2.
Karlovy Vary: Kuchař – Vodička, Vápeník, Beer, Pajk, Havlík, Bernáth, Prachař – Trapl, Svoboda Čejka, Slabý, Pastyřík, Horký, Hauzr, Davídek, Janata
Letňany: Hamalčík – Hůla, Pařík, Brabec, Kubát, Chvála, Babčuk, Šimon, Katriňák – Satran, Burda, Procházka, Chalupa, Urban, Průžek, Řepík, Horák, Mařík, Kučera

Ohlasy trenérů

Václav Eismann (HC Energie Karlovy Vary): Získali jsme tři body v utkání, které jsme neměli pod kontrolou. Měli jsme potíže s výborným pohybem hostí a agresivitou v osobních soubojích. Navíc jsme dostali dvě identické branky z našeho špatného postavení v obranném pásmu. Před třetí třetinou jsme si řekli, že na to chceme zapomenout a začít jako kdyby to bylo 0:0. Nakonec se nám podařilo přetlačit zápas na naši stranu, za což jsme nesmírně rádi. Pozitivem na utkání je výkon Filipa Bernáta. To je ročník 2000 a svoji premiéru ve starším dorostu zvládl na výbornou. Co se týče zranění Dominika Havlíka, tak první prognóza lékaře je zlomená klíční kost. K samotnému zákroku. Já si nemyslím, že to byl faul. Byl dohrán u mantinelu a nebyl připravený na tento osobní souboj. Pro nás je to klíčový obránce a my doufáme, že se prognóza nepotvrdí a velmi brzy se vrátí do sestavy.

Fotogalerie