HC Energie Karlovy Vary

Energie si pojistila služby talentovaných mladíků

Vedení HC Energie podepsalo nové kontrakty se skupinou mladíků, od kterých si do budoucna slibuje stále významnější úlohu v A-týmu. Smlouvy podepsali hráči A-mužstva Vladislav Habal (2+0), Jan a Vojtěch Tomečkovi (oba 2+1) a bývalí členové Vlčí smečky Dávid Gríger (2+1), Denis Šimek (1+1), Martin Weinhold (2+1) a Matěj Zadražil (2+1).

Další skupina hráčů čítající Tomáše Dvořáka, Sebastiána Gorčíka, Tomáše Harkabuse, Martina Kohouta a Ondřeje Šafáře smlouvy podepsala už před letošní sezonou, a HC Energie s jejich službami může počítat i pro sezonu 2015/16.

Připomeňme, že útočníci Gríger, Zadražil a Harkabus se letos drželi na čele statistik celé MHL, Denis Šimek v lize patřil k nejlepším obráncům. Sebastián Gorčík pak Energii reprezentoval na MS U20 v Kanadě.

„Vedení klubu si tímto krokem pojišťuje služby talentovaných hráčů, kteří mají budoucnost před sebou a postupně by měli přebírat stále důležitější role v našem A-týmu. Většinu z nich jsme si sami vychovali, nebo jsme si je vytipovali na Slovensku a u nás získali další zkušenosti. Martina Weinholda, jako pravidelného člena mládežnických reprezentací, jsme získali na přestup z Mostu,“ vysvětlil motivy vedení klubu generální manažer Miroslav Vaněk.