HC Energie Karlovy Vary

Mladí energetici ovládli turnaj O pohár starosty města Litoměřice

O uplynulém víkendu se hráči kategorie U11 zúčastnili závěrečného turnaje O pohár starosty Města Litoměřice. Protože se jednalo o vyvrcholení celé hokejové sezony, ve kterém mohly všechny týmy zúročit dovednosti z celého roku, šlo o velmi prestižní klání. HC Energii reprezentovali svěřenci pánů Jiřího Kovky a Petra Neče s rokem narození 2004 a mladší.

Naši hráči hned od začátku přistoupili ke svým utkáním natolik poctivě, že nepřipustili žádnou porážku a po zásluze si došli až pro to nejvyšší ocenění, tedy zlaté medaile a pohár pro vítěze. Kromě týmového úspěchu dosáhli také individuálních ocenění. Robin Sapoušek jako nejlepší hráč týmu a Dominik Rymon jako nejlepší střelec turnaje. Celému týmu pak patří poděkování za bojovnost, nasazení a týmového ducha.

Nominace HC Energie

Štěpán Jiskra, Petr Hajduk, Jaroslav Sýkora, Daniel Hofmann, Lukáš Bubeliny, Tomáš Vican, Robin Sapoušek, Dominik Rymon, Adam Zahraj, Petr Zolnaj, Filip Galla, Adam Blau, Nikola Kollár, Miroslav Czingel, Jakub Anton, Jan Neubert, Marek Dvořák.

Trenéři: Petr Neč a Petr Rymon.

Účastníci turnaje

HC Stadion Litoměřice
HC Berounští medvědi
HC Energie Karlovy Vary
HC Hvězda Praha
BK Mladá Boleslav
HC Krkonoše
Bílí Tygři Liberec
HC Královští lvi Hradec Králové

Výsledky HC Energie

Základní skupina (sobota)
HC Energie - HC Stadion Litoměřice 7:3
HC Energie - HC Krkonoše 6:1
HC Energie - Bílí Tygři Liberec 5:2

Vyřazovací část (neděle)
Semifinále: HC Energie - BK Mladá Boleslav 5:2
Finále: HC Energie - HC Stadion Litoměřice 5:2

Pohár, který karlovarské naděje vybojovaly.