HC Energie Karlovy Vary

Třetí zastávka fotbalové tour je v Horním Slavkově

Třetí zastávkou ve čtvrtek 11. června pokračuje letošní fotbalová tour hokejistů HC Energie. Tentokrát se A-tým představí na trávníku Spartaku Horní Slavkov. Utkání začíná v 17 hodin a pro návštěvníky je opět připraven zajímavý program.

První dvě utkání letošní fotbalové tour HC Energie skončila velmi rozdílnými výsledky. Hokejová jedenáctka nejprve prohrála s účastníkem krajského přeboru v Toužimi 5:10, aby si následně spravila chuť v Lubech u Chebu, kde přejela místní TJ Strunal 8:1.

„Toužim byla opravdu dobrá. Na druhou stranu si kluci ale zahráli v Lubech. Horní Slavkov hraje také krajský přebor, ale podle výsledků se mu moc nedaří. Nedokážu si teď tipnout, jak tam budeme hrát my,“ říká před zápasem trenér Karel Mlejnek.

V Horním Slavkově bude utkání rozehráno v 17 hodin, ale doprovodný program začne již o třicet minut dříve. I tentokrát si sportovní redakce regionálních Deníků v Karlových Varech, která celou fotbalovou tour HC Energie organizuje, připravila pro diváky řadu soutěží. Opět si příchozí na hřiště mohou odnést vstupenky na domácí utkání HC Energie, pivo Radegast nebo grilované selátko z minipivovaru Sv. Florián v Lokti. Pro děti jsou pak připravené malé stavebnice Lego a samolepky fotbalistů od Panini.

Na odměnu se mohou těšit i nejlepší hráči obou celků, ceny jim věnuje společnost Vera Gurmet z Toužimi. Návštěvníci utkání pak také mít možnost objednat si předplatné Deníku a k němu obdržet jako dárek porcelán od Ateliéru JM Lesov nebo karton piv Radegast.