HC Energie Karlovy Vary

V charitativní aukci i dres Jekabse Redlihse

Na serveru iSport.cz v pondělí 21. září odstartovala charitativní aukce Nadace Jedličkova ústavu na podporu handicapovaných sportovců. Náš klub do aukce věnoval hraný dres Jekabse Redlihse ze sezony 2014/15 podepsaný všemi hráči aktuálního kádru.

Dres je v podstatě tou největší symbolikou příslušnosti k danému klubu. A právě podepsané dresy celým týmem, jednotlivé kluby z nejprestižnějších českých lig věnovaly do dobročinné aukce. Výtěžek aukce poputuje v celé své výši Nadaci Jedličkova ústavu k pořízení mikrobusu pro Sportovní Club Jedličkova ústavu, potřebného k dopravě na soustředění a závody. „Jsem rád, že i týmy, které proti sobě soupeří, dokážou táhnout za jeden provaz a podpoří sportovce s handicapem, kteří se svému postižení staví aktivně,“ říká bývalý reprezentační skokan na lyžích Jan Mazoch, který v současné době pracuje pro Nadaci Jedličkova ústavu. Jan Mazoch ještě doplňuje, že „Celou aukci realizuje iSport.cz ve spolupráci s ČT sport za což jim patří veliké poděkování.“

Samotná aukce proběhne online od 21.9.2015 12:00 do 20.10.2015 12:00 na adrese www.isport.cz/aukce.

Jak při aukci postupovat?

Aukci naleznete na www.isport.cz/aukce a přihlásit svou cenovou nabídku bude možné zasláním pomocí SMS. Dražitel zašle SMS ve tvaru uvedeném u jednotlivých artefaktů, plus uvede částku, kterou za artefakt nabízí. Cena jedné SMS je 3 Kč. Jednotlivé "příhozy" se pak aktualizují na stránce aukce, kde bude vidět jaká je v současné chvíli nejvyšší nabídka u jednotlivých artefaktů.

Ten, jehož nabídka bude v závěru licitace nejvyšší, se stane novým majitelem dresu.

V případě, že se vám nepodaří v aukci uspět, ale přesto byste rádi podpořili zaměření Nadace Jedličkova ústavu potažmo Sportovního Clubu Jedličkova ústavu a škol, můžete tak učinit následujícími způsoby:

  • pomocí dárcovské SMS ve tvaru DMS PROJEDLICKU na číslo 87 777, cena DMS je 30,- Kč
  • zasláním libovolného finančního příspěvku na transparentní účet 350 350/5500