HC Energie Karlovy Vary

Mládež: Starší žáci rozstříleli Děčín

Gólově bohatý týden mají za sebou hokejisté karlovarských žákovských kategorií. Osmáci zajížděli ke svému zápasu na led Děčína, kde si otevřeli střelnici a svému soupeři nastříleli úctyhodných šestadvacet branek! Dostat puk do branky soupeře většinou nebyl problém ani pro hráče mladší, kteří si díky dobré produktivitě připsali několik úspěšných výsledků. Naprázdno bohužel vyšli mladší dorostenci, kteří v západočeském derby podlehli Plzni a ztratili vůbec první body v této sezóně. Více informací a kompletní výsledkový servis naleznete v našem článku.

ELIOD Extraliga mladšího dorostu

5.kolo – 20.září

HC Energie Karlovy Vary - HC Škoda Plzeň 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Utkání s dobře bruslící Plzní, jsme po většinu času byli týmem, který tahal za kratší konec. Náš tým si nedokázal vytvořit během celého utkání soustavnější tlak a díky tomu ani nepřicházeli brankové příležitosti, na druhou stranu soupeř díky naším individuálním chybám dokázal nabídnuté příležitosti využít a zaslouženě vyhrál.

Žákovská liga ročníku 2002

4. kolo 15. září

HC Energie Karlovy Vary - Piráti Chomutov 3:3 (1:1, 2:0, 0:2)
Branky: Černý 2, Matoušek
Asistence: Smolka, Vondráček Ben., Mareček
Karlovarští vstoupili do utkání velmi aktivně, vytvořili si několik dobrých příležitostí, ale podařilo se jim vstřelit pouze jednu branku a Chomutov ještě do konce první třetiny šťastně vyrovnal. Ve druhé třetině byli domácí v koncovce o malinko přesnější a ujali se vedení o dvě branky. Postupem času však převzali Chomutovští iniciativu a domácí často přehrávali. Logickým vyústěním bylo srovnání skóre. Oba celky se nakonec po šedesáti minutách rozešly s remízou.

5. kolo – 19. září

HC Děčín – HC Energie Karlovy Vary 1:26 (0:8, 0:11, 1:7)
Branky: Bílek 5, Matoušek 4, Mareček 3, Korčmaroš 3, Černý 2, Binias 2, Ševčík 2, Vondráček Ben, Hrůša, Sapoušek, Bokštefel, Remeš
Asistence: Binias 6, Remeš 6, Ševčík 2, Hrůša 2, Matoušek 2, Korčmaroš 2, Černý 2, Sapoušek, Mareček, Pohanka, Vondráček Ben., Krutina, Kosina
Energetici doslova vlétli na soupeře a o vítězi utkání nebylo pochyb. Pohyb a souhra hostů byly nad možnosti hráčů Děčína a z domácího ledu odešli s předčasnou Vánoční nadílkou.

Žákovská liga ročníku 2004

4. kolo 15. září

HC Energie Karlovy Vary - Piráti Chomutov 5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
Branky: Rymon 3, Galla, Vican
Asistence: Bubeliny, Czingel, Neubert
Po dvou úvodních porážkách si mladí energetici konečně spravili chuť a po urputném výkonu především ve třetí třetině se tak konečně mohli radovat z vítězství. Především v posledních dvou minutách svůj tým podržel brankář Petr Hajduk, třemi góly se pak blýskl Dominik Rymon.

5. kolo – 19. září

HC Děčín - HC Energie Karlovy Vary 4:7 (2:1, 1:5, 1:1)
Branky: Rymon 2, Dlouhý, Hofmann, Král, Voroščuk, Zolnaj
Asistence: Rymon 2, Hofmann, Zahraj
Karlovarští byli po většinu zápasu lepším týmem, což potvrdili také tím, že svého soupeře trojnásobně přestříleli. Spíše než s Děčínem však bojovali se svou ledabylou koncovkou, v níž byli domácí daleko efektivnější. K na první pohled jasnému vítězství se proto hosté zcela zbytečně protrápili.