HC Energie Karlovy Vary

Sičák: Fanouškům bych se chtěl omluvit

Nepovedené západočeské derby se notně podepsalo i na atmosféře při pozápasových ohlasech. Těch se chopili nejzkušenější hráči, kapitán Bičánek předstoupil před televizní kamery, jeho asistent Vladimír Sičák utkání zhodnotil pro klubový web.

Vláďo, jak byste zhodnotil derby s Plzní?
Naprostá tragédie, hrajeme derby a nedokázali jsme vystřelit ani jeden gól. První třetina vypadala, že dokážeme na Plzeň hrát. Ve druhé třetině jsme dostali tři góly a bylo po zápase. Plzeň dnes hrála velmi dobře a my jsme předvedli šílený výkon.

Třikrát jste inkasovali v oslabení, v čem byla chyba?
Jedno z těch oslabení bylo 5 na 3. Hosté si to dobře přihráli. Mají šikovné hráče a hráli to dobře. Ale třeba minulý zápas jsme hráli dobře v oslabení a dostávali jsme góly při hře 5 na 5. Je to velmi těžké.

V čem byl podle vás největší rozdíl mezi oběma soupeři?
Já si myslím a spoluhráči mi určitě dají za pravdu, že hosté vypadali hokejověji. Bohužel, když vám to nelepí a dostanete šest gólů, tak vypadáte jako blbečci. Lépe hráli na mantinelu a odebírali nám puky. Ve všem nás předčili.

Co jste říkal na fanoušky, kteří vás nejprve dlouho povbuzovali, ale na konci dali najevo svou nelibost?
Mně je to velice líto. Pamatuji si minulý rok, kdy nás v mnoha zápasech tlačili dopředu a byli skvělí. Bohužel vím, že jim neděláme radost svými výsledky, ale sám za sebe se snažím, co to jde. Nemůžu mluvit za ostatní.

Chtěl byste fanouškům něco vzkázat?
Spíš bych se jim chtěl omluvit za výsledky, které předvádíme.

Související články

Preview k zápasu | so 24.10.2015

Chytí se energetici v západočeském derby?