HC Energie Karlovy Vary

Mládež: Vítězně mladší dorost i starší žáci

Další, převážně vítězný týden, mají za sebou mladšího hokejisté našeho klubu. Na vlně úspěchů se vezou hráči mladšího dorostu, kteří po další výhře stále okupují čelo své extraligové skupiny. Dařilo se však i starším žákům, osmáci si vysoko poradili s Kladnem, jejich o rok mladší spoluhráči přehráli rivaly z Chomutova. Všechny ostatní výsledky a stručné informace k jednotlivým zápasům naleznete tradičně v našem výsledkovém souhrnu.

Eliod Extraliga mladšího dorostu

12. kolo – 25. října

PZ Kladno - HC Energie Karlovy Vary 0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
Branky: Bernáth 2, Šik, Novotný
Asistence: Prošek 2, Bernáth, Šťastný, Doubek
Pro hosty byl zápas velice těžký a to i přesto, že domácí mají o dvacet bodů méně. Karlovarští dali rychlou první branku, ale nepodařilo se jim dostat do tempa, protože průběh zápasu byl velmi přerušován přesilovkami a oslabeními. V téhle fázi utkání podržel Energii gólman, který podal velmi kvalitní výkon a týmu dal naději na dobrý výsledek do třetí části. V ní to karlovarským do domácí branky „napadalo“ a rozhodli o zisku tří bodů. Výkon vedoucího týmu tabulky nebyl ideální, přesto byli trenéři Energie s výsledkem spokojeni, a že jejich svěřenci utkání tímto způsobem zvládli. Druhý kladenský tým totiž podal velice dobrý výkon, za který si zasloužil uznání!

Žákovská liga starších žáků ročníku 2002

12. kolo – 24. října

HC Energie Karlovy Vary - Rytíři Kladno 8:1 (2:1, 2:0, 4:0)
Branky: Mareček 2, Binias 2, Remeš, Korčmaroš, Smolka, Pohanka
Asistence: Binias 3, Mareček 2, Remeš 2, Korčmaroš, Matoušek, Bokštefel
Po rozpačité první třetině museli domácí trenéři udělat razantní změny v sestavě. Od druhé třetiny začala mít hra Energie jiné parametry, dařila se kombinace i koncovka a mladí Energetici tak směřovali k jasnému vítězství.

Žákovská liga starších žáků ročníků 2002/2003

8. kolo – 24. října

HC Pirati Chomutov - HC Energie Karlovy Vary 4:5 (1:4, 2:1, 1:0)
Branky: Sapoušek 2, Rymon, Černý, Houdek
Asistence: Černý 4,Sapoušek 2, Rymon 2, Vogel
Karlovarští sedmáci zamířili do Chomutova jen se čtrnácti hráči, přesto měli povedený vstup do utkání, když první třetinu ovládli zcela suverénně. Od druhé třetiny se ale domácí zlepšili a začali mít převahu, i díky sporným přesilovým hrám. Hosté ale nesmírnou bojovností a skvělým Šírkem v brance řadu oslabení ustáli a nakonec zápas dotáhli do vítězného konce.

Žákovská liga mladších žáků ročníku 2004

12. kolo – 24. října

HC Energie Karlovy Vary - Rytíři Kladno 0:8 (0:2, 0:4, 0:2)
Ve velmi okleštěné sestavě dokázali domácí jednomu ze dvou nejsilnějších soupeřů celé soutěže vzdorovat jen v první třetině. Od druhé části hosté definitivně převzali otěže utkání a postupně navyšovali skóre, které nebylo vyšší jen díky výkonu obou brankářů domácích.

Žákovská liga mladších žáků ročníků 2004/2005

8. kolo – 24. října

Piráti Chomutov – HC Energie Karlovy Vary 3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
Branky: Schöberl, Smýkal
K Pirátům zajížděli karlovarští jen se dvanácti hráči do pole, navíc bez dvou důležitých hráčů základní sestavy, nicméně i tak podali velmi slušný výkon. Vinou nezvládnuté první třetiny a laxnosti v koncovce se energetici víceméně sami připravili o bodový zisk.

Minihokej

24. října

4.třída

HC Rebel Nejdek - HC Energie K.Vary 12:16
Branky: Zeman 6, Hes 3, Teterja 3, Terla 2, Hynek, Chromek.

3. třída

HC Město Nejdek - HC Energie Karlovy Vary 2:43
Branky: Roštejnský 10, Malý 8, Nosek 8, Berger 5, Fišer 3, Šoupal 3, Lucie Velinská 3, Naď 2, Uxa.