HC Energie Karlovy Vary

Fotbalová tour Energie pokračuje na hřišti Sokola Chyše

Letošní fotbalová tour HC Energie pokračuje ve čtvrtek na hřišti Sokola Chyše. Domácí fotbalisté se hokejistům postaví a poměří síly od 17 hodin na travnatém pažitu pod zámkem.

Pro diváky je připraven bohatý doprovodný program. Těšit se mohou na soutěže o plechovky piva Radegast, vouchery na večeři v minipivovaru Sv. Florián v Lokti, kde se bude podávat grilované selátko, nebo také o elektrické nářadí od společnosti Einhell Unicore.

Ochuzeni nebudou ani ti nejmenší. Organizátoři si pro děti připravili malé stavebnice Lego a pro toho „nejzelenějšího chlapce“, který na utkání přijde v barvách HC Energie, také dětské nářadí od společnosti Einhell Unicore. „Rozdávat toho budeme opravdu hodně. Losovat ze vstupenek budeme každých dvacet minut. Naší snahou bude, aby si diváci fotbalové utkání opravdu užili,“ slibují organizátoři.

Domácí klub nasadí do utkání jak zástupce A-týmu, tak i B-týmu. Závěr zápasu pak odehrají chyšská děvčata, která v letošní sezoně bojovala o postup z divize do České fotbalové ligy žen.

Na utkání přijede i maskot Varan Karlos. „Ano přijede, ale podmínkou je že nesmí pršet. Náš maskot není zrovna milovníkem vody. Ba přímo ji nesnáší. Tedy pokud není zmrzá. Diváci si ale budou moci užít střelbu na branku měřenou radarem rychlosti,“ dodávají organizátoři.