HC Energie Karlovy Vary

Baník vs. Energie již tuto sobotu v Sokolově!

V sobotu 30.12. od 16:00 hodin se na zimním stadionu v Sokolově uskuteční očekávaný zápas o Pohár hejtmanky Karlovarského kraje. Proti sobě budou bojovat dva nejlepší celky v kraji, tedy domácí HC Baník Sokolov a karlovarská Energie. Oba týmy nastoupí v nejsilnějších možných sestavách a pikantnosti zápasu jistě přidá i fakt, že spousta hráčů prošla či hrála v obou týmech.

Brány zimního stadionu a s nimi i prodej vstupenek se otevřou s předstihem již v 15 hodin. Pro zájemce bude v rámci rozbruslení připravena od 15:15 autogramiáda největších hvězd obou týmů (za Energii např. Novotný, Sičák, Skuhravý, Flek, Balán, M. Rohan), přijďte tedy v dostatečném předstihu.

Jednotné vstupné na utkání je stanoveno na 50 Kč, děti do 5 let mají vstup zdarma. Kromě autogramiády budou v průběhu první třetiny prodávány lístky do charitativní tomboly. V té bude možné vyhrát řadu propagačních předmětů obou klubů i další ceny. Hlavní cenou pak bude zájezd k moři pro dvě osoby. Tato cena bude vylosována na konci zápasu paní hejtmankou, spolu s předáním poháru vítěznému týmu.

Výtěžek tomboly bude pak ve vánočním čase věnován na charitativní účely. Konkrétně dvouleté holčičce Toničce Kaplanové. Tonička žije s rodiči v Karlových Varech. Od narození trpí kvadruspastickou formou mozkové obrny. Tato nemoc znemožňuje běžný pohyb a trpí kataraktou obou očí. Ale i přesto všechno je to usměvavá a milá holčička, která ráda chodí dvakrát v týdnu plavat a jednou týdně na rehabilitaci. Dar by rodiče moc rádi použili na úhradu speciální terapie na Neurorehabilitační klinice Axos v Praze.

Přijďte tedy na sokolovský zimní stadion zhlédnout pikantní hokejový souboj, podpořit svůj oblíbený tým a pomoci dobré věci.