HC Energie Karlovy Vary

Mládež: Starší dorost čeká těžký dvojboj, junioři dál bojují o play-off

Karlovarskou mládež čeká opravdu velice rušný závěr týdne, alespoň jedno utkání totiž čeká každou kategorii od juniorky až po pátou třídu. Starší dorostence čeká atraktivní souboj se suverénním rakouským Salzburgem a klání dvou kvalitních celků svede i mladší dorost, když do KV Areny přijedou kladenští Rytíři.

DHL extraliga juniorů

31. kolo - 12.1.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Oceláři Třinec od 18:00

Duel dvou vůbec nejvzdálenějších týmů soutěže proti sobě svede celky z dolních pater tabulky, energetici mají nad soupeřem náskok dvou příček a tří bodů. Oceláři nezažili radost z výhry již šest utkání a příliš jim nelichotí ani debakl z jediného předchozího střetnutí s Energií.

HC Energie Karlovy Vary - HC Vítkovice Ridera od 13:00

Do KV Areny zavítá druhý nejvzdálenější celek ligy a opět bude utkání velice vyrovnané, oba týmy mají totiž shodný počet bodů a ve prospěch Energie hraje příznivější skóre. Těsné utkání lze očekávat i vzhledem k vyrovnanému poměru domácích zápasů energetiků a venkovních v podání Ridery. V předchozím vzájemném duelu zvítězili Karlovarští na ostravském ledě 5:3.

Extraliga staršího dorostu

13. kolo o umístění v play-off - 12.1.2018

HC Motor České Budějovice - HC Energie Karlovy Vary od 15:00

Podobně jako Energie se i Motor nachází ve středu tabulky o umístění v play-off, Jihočeši si aktuálně drží těsný náskok jednoho bodu, avšak mají utkání k dobru. První část sezony se oběma mužstvům dosti vydařila, shodně obsadily druhé místo ve svých skupinách. Zajímavé bude sledovat práci skautů, jelikož se bude jednat o vůbec první vzájemný duel těchto celků.

EC Red Bull Salzburg - HC Energie Karlovy Vary od 11:00

14. kolo o umístění v play-off - 13.1.2018

Salzburg jako jediný tým v lize nepochází z českých zemí, to mu však nebrání ve výborných výkonech, které rakouský celek vynesly až na třetí místo části o umístění v play-off. Suverénní byli rudí býci i v dřívější fázi sezony, kdy bez jediné porážky deklasovali svou skupinu D a v celkovém součtu všech týmů byli jednoznačně nejlepší. I v tomto případě se Karlovarští se Salzburgem letos ještě nepotkali.

Eliod extraliga mladšího dorostu

Nadstavba 6. kolo - 11.1.2018

PZ Kladno - HC Energie Karlovy Vary od 16:00

Kladenské PZ se v nadstavbové fázi trápí až na samém dně skupiny C, kdežto Energie si pohodlně drží druhou příčku. Nepříznivé výkony podávalo PZ také v první části sezony, kdy skončili jen o skóre předposlední, a také všechna předchozí střetnutí těchto dvou týmů skončila drtivým vítězstvím Karlovarských.

Nadstavba 7. kolo - 13.1.2018

HC Energie Karlovy Vary - Rytíři Kladno od 15:10

Druhý celek ze středočeského Kladna bude pro Energii mnohem náročnější oříšek, Rytíři vedou skupinu C nadstavby a jako jediní jsou tedy lepší, než energetici. Týmy však dělí pouze čtyři body a i v první části soutěže byl rozdíl malý - tři body ve prospěch Kladenských. V posledních sedmi utkáních padli Středočeši jen jednou, a to právě s Energií.

Liga mladšího dorostu

Nadstavba 7. kolo - 13.1.2018

HC Energie Karlovy Vary "B" - Bílí Tygři Liberec "B" od 15:10

Nadstavba 8. kolo - 14.1.2018

HC Benátky nad Jizerou - HC Energie Karlovy Vary "B" od 11:30

Liga žáků 8. tříd

20. kolo - 13.1.2018

Piráti Chomutov - HC Energie Karlovy Vary

Liga žáků 7. tříd

22. kolo - 13.1.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Stadion Cheb

Liga žáků 6. tříd

20. kolo - 13.1.2018

Piráti Chomutov - HC Energie Karlovy Vary

Liga žáků 5. tříd

22. kolo - 13.1.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Stadion Cheb