HC Energie Karlovy Vary

Mládež: Juniorka jde do druhé fáze, dorost usiluje o natažení vítězné série

První únorový víkend bude pro juniory možností alespoň trochu odčinit nepovedenou základní část, která jim znemožnila zúčastnit se vyřazovacích bojů, soupeření o konečné umístění zahájí až v dalekém Slezsku. Výlet do vzdálených končin čeká i starší dorost, ten bude chtít obhájit své dosud kvalitní výkony proti nepříliš jistě hrající Jihlavě a Brnu. I žáci odehrají mnoho venkovních a náročných utkání, cestovat však budou jen po západě a severozápadě Čech.

DHL extraliga juniorů

1. kolo o konečné umístění - 2.2.2018

Aukro Berani Zlín - HC Energie Karlovy Vary od 18:15
Beranům jen těsně unikl postup do boje o play-off, v základní části obsadili čtrnácté místo a od Energie je dělilo hned osm bodů; i díky tomu patří Zlín mezi favority spodní třetiny nadstavbové části. Valaši se také pyšní vysokou střeleckou aktivitou a výbornými přesilovkami, ztratit naopak mohou v oslabeních, navíc jsou vůbec nejvylučovanějším celkem ligy. Na Energii ale zřejmě Berani hrát umí, v obou dosavadních střetnutích s přehledem zvítězili.

2. kolo o konečné umístění - 3.2.2018

HC Oceláři Třinec - HC Energie Karlovy Vary od 12:00
Po základní části se i Třinec nacházel nepříliš daleko od bojů o play-off, z patnácté pozice měl na energetiky náskok šesti bodů. Oceláři momentálně prožívají dosti střídavou formu, připsali si však cenné vítězství na Slavii; s Energií se zatím potkali dvakrát, poprvé z toho bylo jasné vítězství Karlovarských, napodruhé těsně kralovali Slezané. Rozhodnout mohou i silné přesilovky Třineckých, nicméně při vyrovnaném počtu bruslařů již domácí ofenzivně zaostávají.

Extraliga staršího dorostu

18. kolo o umístění v play-off - 2.2.2018

HC Kometa Brno - HC Energie Karlovy Vary od 17:00
Kometa se s osmibodovou ztrátou na Karlovarské nachází o šest příček níže ve spodních patrech klání o umístění v play-off. Brno se velmi trápí v defenzivní práci, ze všech týmů bojujících o pozici ve vyřazovacích bojích inkasovali na zápas vůbec nejčastěji a nepřesvědčivé výkony předvádí také při vlastních přesilovkách. Z dosud jediného vzájemného souboje odešla radostněji Energie díky výhře 4:2.

19. kolo o umístění v play-off - 3.2.2018

HC Dukla Jihlava - HC Energie Karlovy Vary od 12:00
Jihlavu sužuje série porážek, výhru její hráči nezaznamenali již pět utkání v řadě, což Duklu přikovalo na chvost tabulky, jen těsně nad poslední Zlín. Trápí ji také nedostatek ofenzivních šancí, z předních 14 mužstev vystřelili na branku soupeře vůbec nejméně často a to pochopitelně ústí v malý počet vstřelených gólů. Ač patří mezi nejdisciplinovanější celky soutěže, nemohou Jihlavští spoléhat ani na svá oslabení, v nich mají úspěšnost zcela tristní. Letos se Jihlava s Energií potkala jedinkrát, tři body si po výhře 3:0 odvezli právě Západočeši.

Liga žáků 8. tříd

24. kolo - 3.2.2018

HC Slovan Ústí nad Labem - HC Energie Karlovy Vary od 13:15

Liga žáků 7. tříd

22. kolo - 3.2.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Klášterec nad Ohří od 12:00

Liga žáků 6. tříd

24. kolo - 3.2.2018

HC Slovan Ústí nad Labem - HC Energie Karlovy Vary od 11:15

Liga žáků 5. tříd

22. kolo - 3.2.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Klášterec nad Ohří od 10:00