HC Energie Karlovy Vary

Mládež: Týden ve znamení derby, mladší dorost hájí sérii výher

Návrat po reprezentační pauze bude pro karlovarskou mládež opravdu ostrý, prakticky všechny věkové kategorie čeká vyhrocené derby s litvínovskou Vervou. Starší dorost se střetne s nemenším rivalem v podobě výborně hrající Plzně a oddechu se nedočká ani mladší dorost, který bude bojovat o prodloužení své aktuálně čtyřzápasové série výher proti Slavii. Už nyní mohou zisk tří bodů slavit sedmáci, jejich utkání proti Mariánským Lázním se totiž kontumuje 5:0 ve prospěch energetiků.

DHL extraliga juniorů

3. kolo o konečné umístění - 22.2.2018

HC Olomouc - HC Energie Karlovy Vary od 16:15
Olomouc a Karlovy Vary v tabulce dělí jediná příčka ve prospěch Mory, ta se ale v části o umístění trápí na domácím ledě, v tomto ohledu patří dokonce na samý chvost tabulky. Příčinou může být nekvalitní ofenzíva, kohouti vstřelili totiž vůbec nejméně branek z celé šestice, navíc katastrofální výkony předvádí i při přesilovkách a opřít se nemůžou ani o hru v oslabení. Trumfem v hanáckém rukávu však mohou být vzájemné duely, jelikož Olomouc v obou dosavadních soubojích Západočechy udolala.

4. kolo o konečné umístění - 24.2.2018

HC VERVA Litvínov - HC Energie Karlovy Vary od 12:30
Litvínovu se v nadstavbě vůbec nedaří, z poslední příčky však na energetiky ztrácí jediný bod. Výhodu může Vervě přinést příznivé výkony před domácími fanoušky a vysoká ofenzivní aktivita, která disponuje také poměrně dobrou efektivitou. Slabou stránkou Severočechů je jejich obrana, ze všech celků části o konečné umístění inkasovali vůbec nejčastěji a srazit je také může její nedisciplinovanost v kombinaci s podprůměrnou hrou v oslabení. Do karet jim nicméně hraje dobrá aktuální forma, z posledních čtyř zápasů třikrát vyhráli, a také dosud stoprocentní bilance v utkáních s Energií.

Extraliga staršího dorostu

22. kolo o umístění v play-off - 24.2.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Škoda Plzeň od 11:30
Výborně hrající Plzeň bude pro Energii náročným soupeřem. Indiáni se v části o umístění v play-off nachází na třetím místě s osmibodovým náskokem na energetiky a v první fázi sezony dokonce ovládli celou skupinu A, o jeden bod právě před Karlovarskými. Ti však proti Plzni letos předvádí skvělé výkony, když triumfovali ve třech ze čtyř dosavadních vzájemných střetnutích. Indiáni budou moci těžit zejména ze svých výborných přesilovek a nízkému množství vyloučení.

Eliod extraliga mladšího dorostu

Nadstavba 14. kolo - 22.2.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Slavia Praha od 15:25
Sešívaní se aktuálně nachází jen jednu pozici pod Energií a v těsném závěsu za Karlovými Vary skončili také po první fázi sezony. Umístění ve středu tabulky odpovídá i jejich celoroční střídavé výkony a dosavadní souboje s energetiky byly vždy přehlídkou bravurní ofenzívy, oba celky si v nich připsaly dvě výhry. Dobré útočné i obranné výkony Pražané podporují také svými speciálními týmy, v nichž jsou srovnatelní se Západočechy.

Nadstavba 15. kolo - 24.2.2018

HC Meteor Třemošná - HC Energie Karlovy Vary od 16:45
Meteor se v letošní sezoně trápí, ve skupině C mu patří předposlední příčka a na Energii ztrácí propastných 24 bodů. Podprůměrné výkony předvádí na obou stranách kluziště, poměrně slušně však dokáže využít malého množství ofenzivních akcí a vysokou úspěšnost i při nevyrovnaném počtu hráčů na ledě. Dopouští se však v celé skupině vůbec největšího množství faulů, což je nezřídka kdy stojí body. Aktuálně také prožívá dlouhou sérii šesti proher v řadě a i s Energií mají letos zápornou bilanci, Třemošná si připsala jen jednu výhru ze čtyř vzájemných klání.

Liga mladšího dorostu

Nadstavba 15. kolo - 24.2.2018

HC Energie Karlovy Vary "B" - HC Domažlice od 15:10

Nadstavba 16. kolo - 25.2.2018

HC VERVA Litvínov "B" - HC Energie Karlovy Vary "B" od 14:30

Liga žáků 8. tříd

27. kolo - 24.2.2018

HC VERVA Litvínov - HC Energie Karlovy Vary od 12:00

Liga žáků 7. tříd

28. kolo - 24.2.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Mariánské Lázně kont. 5:0

Liga žáků 6. tříd

27. kolo - 24.2.2018

HC VERVA Litvínov - HC Energie Karlovy Vary od 10:00

Liga žáků 5. tříd

28. kolo - 24.2.2018

HC Energie Karlovy Vary - HC Mariánské Lázně od 11:00