HC Energie Karlovy Vary

Energie s křídly! Do zbytku sezony s novým sponzorem

Už dnes nastoupí energetici na kladenském zimním stadionu s novými dresy a lehce upraveným logem na prsou. Po dlouhém dojednávání se generálnímu manažerovi a majiteli klubu, panu Karlu Holoubkovi, podařilo dohodnout na nové spolupráci s firmou Red Bull. Po letech se tak do názvu klubu vrací mezi lidmi oblíbený nápoj, ačkoliv tento dodává trochu jinou energii. Nově budou fanoušci na západě Čech fandit týmu HC Red Bull Energie Karlovy Vary!

Rakouská firma o expanzi do Česka dlouho přemýšlela, ohledně financování měla vícero variant, nakonec se ale Karlovy Vary ukázaly jako ta nejlepší destinace. Hlavním důvodem je vzdálenost do Rakouska a Německa, dále také současná euforie, která v lázeňské městě naplno propukla s příchodem baráže o Tipsport extraligu, čí výborné technické zázemí KV Areny.

„Vyjednávání byla dlouhá, ale jsme moc rádi, že se to po dlouhých měsících podařilo dotáhnout do zdárného konce a počínaje dubnem se můžeme radovat z nového generálního partnera,“ pronesl majitel klubu Karel Holoubek, který má na spolupráci největší zásluhu.

Spolupráce to však nebude jen finanční. Red Bull se angažuje jak v německé DEL, tak i v rakouské EBEL, můžeme se tak určitě těšit i na vzájemnou spolupráci s Mnichovem a Salcburkem. Vzájemné vypomáhání by mělo probíhat jak na nejvyšší seniorské úrovni, tak i mezi mladíky. Ti nejtalentovanější mladí energetici by tak měli větší možnost dostat se do známé hokejové akademie v Salcburku.

V souvislosti s novým partnerem dojde i k pár změnám. Kromě barvy dresů a lehké změny názvu se změní také občerstvení v KV Areně, místo zlatavého moku bude na čepu energetický nápoj. „Chceme, aby se při zápase soustředili nejen hokejisté, ale i fanoušci. Díky křídlům, které vám Red Bull dodá, se navíc bude cítit mnohem lehčí než po alkoholické pivu,“ okomentoval důvod výměny nápoje jeden ze zástupců firmy.

Nová podoba dresů bude k vidění už dnes v utkání s Kladnem, neváhejte tedy energetiky podpořit i na venkovním utkání, které bude pro nového sponzora premiérové. Doufáme, že nám nový partner v soubojích o extraligu dodá křídla a soupeře doslova přeletíme.

Podrobnější informace ohledně generálního partnera přineseme na tiskové konferenci, která je předběžně naplánovaná na středeční 12. hodinu. Z té přinesme živý přenos na našich profilech na sociálních sítích.