HC Energie Karlovy Vary

Mladí energetici vyrazili na dětské Hry bez hranic

Za účasti více než 180 dětí se již podeváté uskutečnily ve sportovním areálu ZŠ Jana Amose Komenského dětské Hry bez hranic. Na sportovním zápolení dětí se podíleli i mládežničtí trenéři a junioři karlovarské Energie.

Devátý ročník akce koordinované Hanou Vejvodovou z MŠ Emy Destinové, které se zúčastnilo 130 dětí z 1. MŠ v Karlových Varech a 50 dětí z 1. tříd ZŠ J. A. Komenského, proběhl během středečního dopoledne. Děti si během něj mohly vyzkoušet nejrůznější sportovní disciplíny - skákání v pytlích, hokejový slalom, florbal a mnoho dalších zábavných aktivit. Na závěr dopoledního zápolení pak za své výkony byly zaslouženě odměněny medailemi a sladkostmi.

Za náš klub se na akci organizátorsky podíleli trenéři mládeže - Blanka Jiskrová, Marie Moissesová, Adéla Křižíčková, Tomáš Lengö, na stanovištích se dětem věnovali i karlovarští junioři - Šimon Krutina, Vladislav Pohanka, Filip Novák, Ben Vondráček, Daniel Černý, Daniel Zavřel, Václav Stejskal,Jan Korčmaroš, Martin Berčík, Jakub Žďárský, Jakub Ptáček a David Holub.