HC Energie Karlovy Vary

Pod kontrolou. Zástupci televizí vyrazili do KV Areny

Po březnové svazové kontrole před startem baráže prošla karlovarská KV Arena v pondělí odpoledne další zkouškou. Zástupci České televize a O2 TV Sport si prohlédli zázemí karlovarské haly před začátkem nového extraligového ročníku.

Představitelé obou televizních stanic během zhruba hodinové prohlídky obhlédli vše podstatné pro hokejové přenosy, které diváci od nové sezony uvidí v televizi pětkrát týdně. Kontrolou prošly místnosti videorozhodčího, komentátorských stanovišť, tiskového centra i režie KV Areny. Řešilo se rovněž i umístění mix zóny, možnost natažení kabeláže a těšit se mohou televizní fanoušci i na kameru zavěšenou přímo pod kostkou areny.

Každé utkání TELH bude snímáno minimálně šesti kamerami. Samozřejmostí budou i mikroporty, které zachytí atmosféru přímo na stadionu či robotické kamery na obou střídačkách a trestných lavicích.

Tipsport extraliga nabídne televizním divákům až šest přímých přenosů týdně. Česká televize bude vysílat vždy v úterý, pátek a neděli, O2 TV Sport pak nabídne přenos z pátečního kola, nově pak budeme hokej sledovat i ve středu a v sobotu. Ostatní zápasy, které nebude přenášet ani jeden z televizních vysílatelů, pak budou moci fanoušci tradičně sledovat na webu hokejkaTV.cz.

Kontrole neušla mixzóna...
...ani režie KV Areny
Zástupci klubu i obou televizních společností při debatě
Poznámek nebylo příliš třeba, KV Arena obstála na výbornou