HC Energie Karlovy Vary

Běháme s Energií. Přípravka s hráči A-týmu ukončila sezonu

Karlovarská přípravka ve středu podvečer tradičním běžeckým závodem zakončila uplynulou sezonu. U rozlučky, jejíž čtvrtý ročník se konal v tuhnickém areálu, se zúčastnili i hráči A-týmu - Václav Skuhravý, Filip Novotný a Stanislav Balán, kteří medailemi odměnili na pět desítek nejmenších energetiků.

„Byl to čtvrtý ročník akce. Děláme to vždy na konci sezony, abychom se s ní rozloučili sportovním zážitkem,“ uvedla hlavní trenérka přípravky a organizátorka akce Blanka Jiskrová.

Samotná rozlučka s uplynulým hokejovým ročníkem ale není v Karlových Varech žádnou novinkou. Osm let jsme pořádali "Kolovák", což byl takový dvojboj, kterého se zúčastnily všechny kategorie. Z organizačních důvodů se nám ale nepovedlo udělat další ročník, tak jsme přešli na akci, jenž má trochu menší rozměr,“ dodala.



S nejmladšími hokejisty se přišli rozloučit i hráči karlovarského A-týmu, jejichž účast je pro děti i jejich rodiče vždy skvělým zážitkem. „Jejich podpora je pokaždé velkým zpestřením a pro nás velkou motivací. Jsem vděčná, když dorazí,“ uvedla závěrem žena, jejichž rukama prošlo už několik set malých energetiků.