HC Energie Karlovy Vary

Do kabiny i na trénink! Energetici přivítali děti z mateřských škol

Na osm set dětí z více než dvaceti mateřských škol z Karlovarska v lednu na pozvání klubu vyrazilo fandit energetikům proti Vsetínu. Ač na ledě se karlovarským hokejistům nezadařilo, v hledišti byla dětská podpora více než znát. Tři nejaktivnější školky (MŠ Vilová, MŠ Dvořáková a MŠ Dalovice) měly dnes za odměnu možnost podívat se, jak to vypadá v kabině A-týmu i jak energetici trénují na suchu.

Stanislav Balán, Václav Skuhravý, Filip Novotný a Vladimír Sičák - to byli průvodci pro více než stovku dětí během středečního dopoledne. Za pomoci mládežnických trenérů ukázali malým návštěvníkům prostory, kam se běžný fanoušek nepodívá. Děti tak měly možnost podívat se, jak vypadá kabina karlovarského A-týmu či jak energetici trénují mimo led. Samy si pak mohly vyzkoušet, jak probíhá rozcvička před tréninkem či střelbu na hokejovou branku.

Po více než hodinu trvajícím programu pak děti převzaly z rukou energetiků drobné dárky od vstupenek na extraligu přes podepsané kartičky až po nejrůznější sladkosti. Každá ze školek pak navíc obdržela podepsaný dres karlovarské Energie.

Fotogalerie