HC Energie Karlovy Vary

OBRAZEM: Energetici odměnili nejlepší školáky

Už tradičním předáváním drobných dárků pro nejšikovnější hokejisty-školáky zakončili hokejisté A-týmu školní rok na ZŠ Krušnohorská, se kterou klub dlouhodobě spolupracuje. Ondřej Beránek, Filip Novotný a Jaromír Kverka ocenili nejlepší individuality vybrané klubem a školou. Poděkování a pozorností od zástupců klubu se dostalo i třídním učitelům a řediteli školy Mgr. Miroslavu Peerovi.

S několikadenním předstihem byl na partnerské základní škole Krušnohorská v Karlových Varech na Růžovém vrchu zakončen předáním vysvědčení školní rok. Ty jim „zařídila“ částečné rekonstrukce školy.

Ocenění hráči sportovních tříd za sezonu 2017/18 - Nejužitečnější hráč
U11 - 2007 Petr Roštejnský
U12 - 2006 Jan Hruška
Ocenění hráči sportovních tříd za sezonu 2017/18 - Nejlepší žák
4. třída Jan Šoupal
5. třída Matěj Berger
6. třída Jan Kolář
8. třída Štěpán Jiskra

U příležitosti předávání vysvědčení vedení mládežnického úseku HC Energie Karlovy Vary každoročně ve spolupráci se školou oceňuje nejlepší žáky. Slavnostního vyhodnocení byli přítomni i hráči A-mužstva Ondřej Beránek, Filip Novotný a Jaromír Kverka, kteří svým možným nástupcům popřáli jim hodně zdaru do dalších školních i hokejových ročníků a předali dárkové vouchery na nákup hokejového vybavení.

Vedení klubu zároveň předalo malé dárky třídním učitelům jednotlivých tříd za jejich nelehkou práci během celého školního roku. Mladí hokejisté mají v průběhu hokejové sezony upravený školní režim tak, aby obstáli nejenom ve škole, ale i na ledové ploše. Vedení klubu touto cestou děkuje třídním učitelům - Alici Jandošové, Petře Löbělové, Šárce Waclavové, Ivetě Šikové, Gabriele Szatmaryové, Janě Mikolášové, Radce Pourové, Ivanu Závorovi, Miroslavu Kuciánovi, Štěpánce Farkavcové, Jindřichu Haškovi a Dagmar Steidlové, a především řediteli školy Miroslavu Peerovi a jeho zástupci Václavu Stručkovi.