HC Energie Karlovy Vary

Esport hokejová liga jde do play-off. Energie ve čtvrtfinále vyzve Pardubice

Karlovarští zástupci v Esport hokejové lize se chystají na velkou fázi sezony. Jakuba Černa a Jakuba Bláhu čeká vyřazovací část virtuální extraligy, jejich čtvrtfinálovým soupeřem budou Pardubice. Živý přenos můžete sledovat na O2 TV Sport nebo na Twitchi.

Energetici postoupili do vyřazovací části ze sedmého místa, když se po nejistém startu postupně zvedali jak herně, tak výsledkově.

Čtvrtfinálový duel odehrají Karlovarští v sobotu 18. dubna 2020 proti pardubickému Dynamu.

Co se systému play-off týče, hraje na tři vítězná utkání formou „Davis Cupu“. Tým, který získá jako první tři výhry, vyhrává sérii. V případě, že bude stav po prvních třech zápasech 3:0 nebo 3:1, se zbylé dva zápasy nedohrávají. Kromě třetího utkání série, které hrají všichni čtyři hráči najednou, se hrají všechny zápasy hráč vs hráč.

Rozpis čtvrtfinále

15:20

Michal "Michal1996" Vaněk - Jakub "Kubin" Černo

16:00


Adam "CallmePablo" Čejka - Jakub "Kubii7" Bláha

16:30


Michal "Michal1996" Vaněk & Adam "CallmePablo" Čejka - Jakub "Kubin" Černo & Jakub "Kubii7" Bláha

17:00


Michal "Michal1996" Vaněk - Jakub "Kubii7" Bláha

17:30


Adam "CallmePablo" Čejka - Jakub "Kubin" Černo

Ohlasy hráčů před play-off

Jakub "Kubii7" Bláha: „Příprava u mě probíhala asi stejně, jako během základní části. Snažím se nadále trénovat každý den a ještě zlepšit svoje dovednosti, případně i vylepšit tým. Do tréninku jsme zapojili i zápasy 2v2, který může být velmi důležitý pro celý vývoj série. Ještě na tom určitě zapracujeme do soboty. A na našem cíli se samozřejmě shodneme, věříme si na postup, i když to bude hodně těžké. Snad se nám bude v Praze opět dařit.

Jakub "Kubin" Černo: „Po postupu do play-off jsem si dal menší třídenní pauzu, jelikož každý člověk by měl čas od času vypnout hlavu. Ale pak jsem nezahálel, hrál jsem každý den klidně až pět hodin a hlavně jsme trénovali s Kubou nový formát 2v2. Na play-off se určitě těšíme a náš cíl bude jasný - postoupit do semifinále.