HC Energie Karlovy Vary
Liga mladších žáků 5. tříd, 6. kolo, so 7.10.2017
Karlovy Vary
Louny
6:4
2:0, 2:2, 2:0
Branky a nahrávky: 11. Malý, 13. Hruška (Poizl), 22. Nosek (Pačíska, Keprta), 35. Mikeš (Poizl), 45. Roštejnský (Heller), 45. Mikeš (Hlaváček, Keprta) - 26. Havlíček, 27. Bechyně (Frolík), 51. Zíval, 54. Havlíček (Budiač). Rozhodčí: T. Hanák, Šik. Vyloučení: 7:5. Bez využití. Diváci: 54. Průběh utkání: 3:0, 3:2, 6:2, 6:4.
Karlovy Vary: Kříž (31. Psohlavec) - Roštejnský "C", Keprta, Malý, Pačíska, Heller "A", Nosek, Fišer, Bachmann, Pech "A", Stezková, Sošnikov, Hlaváček, Hruška, Mikeš, Poizl.
Louny: Tarant - Benešovský, Holý, Slavíčková "C", Stanko, Sainer, Havlíček, Buchcar, Bechyně, Zíval, Kauf, Budiač, Frolík, David.

Komentář k utkání

Petr Neč: Domácí byli od začátku mnohem efektivnější v koncovce a po celou dobu pohodlně vedli, klasický zkrat přišel opět v poslední třetině za stavu 6:2 pro Karlovy Vary, kdy hráči svou laxností hostům dovolili snížit na rozdíl dvou branek a utkání tak zdramatizovat. Do přímého souboje o první místo v tabulce nastoupili domácí se třemi hráči 07, kteří stabilně nastupují za ročník 06. Trojice Hruška, Mikeš a Poizl svou roli posil zvládla ukázkově a velkou měrou se zasloužila o páté vítězství kategorie 07 v řadě. Nebyli to však jen tito hráči, kteří by vývoj utkání ovlivnili, pochvalu zaslouží také většina týmu v čele s oběma brankáři. Slabší den si vybral jen první útok, který však v předchozích duelech svůj tým vždy táhnul a i v utkání s Louny byl sice produktivní, nicméně vzhledem ke svým schopnostem zůstal tentokrát za očekáváním.

Fotogalerie