HC Energie Karlovy Vary

Martin Osmík pokračuje v Karlových Varech, s Energií o rok prodloužil

Vedení klubu pokračuje v tvorbě kádru na nadcházející extraligovou sezonu. Nový kontrakt v Karlových Varech podepsal útočník Martin Osmík.

Pětadvacetiletý forvard bude po podpisu nového ročního kontraktu energetikem do 30. dubna 2022 a bude moci navázat na závěr sezony, kdy patřil ke stabilním článkům sestavy Energie.

Osmík zahájil ročník 2019/20 v Karlových Varech a hned v prvním utkání letního Generali Česká Cupu přispěl dvěma góly k výhře 7:5 v Mladé Boleslavi, ve stejném duelu se ale také zranil. Restart tak prožil o měsíc později v Sokolově, za který v sezoně odehrál celkem 18 duelů s bilancí 5 gólů a 4 nahrávek. Na konci ledna už se ale Osmík hlásil znovu v Karlových Varech, kde dohrál sezonu, ve které nakonec naskočil včetně play-off do 18 utkání.

Do Karlových Varů přišel ještě jako dorostenec z Havlíčkova Brodu před sezonou 2012/13 a patří k hráčům, kteří si s juniorkou zahráli mezinárodní MHL. Zkušenosti mezi dospělými posléze sbíral především v první lize, kde oblékl dres Kadaně, Frýdku-Místku či Sokolova. Extraligovou premiéru zapsal již v sezoně 2014/15, v nejvyšší soutěži doposud odehrál 59 utkání.