HC Energie Karlovy Vary

Dračice se střídavými úspěchy

K a r l o v y  V a r y - Uplynulý víkend měl na programu dvě kola extraligy žen. Karlovarské Dračice nejprve zajížděly na led Kobry Praha, kde se jim podařilo vybojovat první vítězství v sezoně. Brankami se na úspěchu podílely Soňa Kotrbáčková, Jitka Bauerová a Sabina Hajdová. Druhé utkání již Dračicím i kvůli úbytku sil nevyšlo a z vítězství 6:0 se radovaly hokejistky Pardubic.
Extraliga žen, 4. kolo, čt 28.9.2006
Kobra
Karlovy Vary
1:3
0:2, 0:1, 1:0
Branky: Dusilová - S. Kotrbáčková, Bauerová, Hajdová. Asistence: J. Fričová, Pöpperlová. Vyloučení: 9:7. Bez využití. Zásahy brankářek: 32:10.

Komentář k utkání

K dalšímu utkání zajížděla karlovarská děvčata na led Kobry Praha s odhodláním získat body. Od začátku utkání se usadila v útočném pásmu a obléhala branku Kobry. Domácí několikrát využily chyb Dračic na útočné modré a při samostatných únicích ohrožovaly brankářku Lukešovou, která, kromě samostatného nájezdu v 54. minutě, vše úspěšně likvidovala. Skóre otevřela v 10. minutě Soňa Kotrbáčková za přispění Pöpperlové a o 3 minuty později Bauerová po přihrávce Jany Fričové. Třetí úspěch Dračic zaznamenala Hajdová ve 40. minutě, když doklepla přihrávku nohou Věry Fričové. Kobra v závěru jen snížila na 1:3.

Ohlasy trenérů

Hodnocení trenérů K. Varů: Po velmi dobrém výkonu jsme zaslouženě zvítězili. Až na pár individuelních chyb jsme soupeře přehráli. Pochvalu zaslouží celé družstvo.