HC Energie Karlovy Vary

Boj o MÍSTO NA STŘÍDAČCE vrcholí, využijte svou šanci!

U jen posledních pár dní zbývá fanouškům na odeslání svých tipů na počet přítomných diváků na následujícím domácím zápase a zařazení se do velké soutěže se společností O2. Výhry jsou mimořádně lákavé! Nejlepší tipující z každého klubu usedne na jeden zápas přímo na střídačku mezi hvězdy svého týmu. Jeden vylosovaný se může těšit na zbrusu nový vůz značky Seat a ve hře jsou i další odměny. Uvnitř článku si můžete prostudovat pravidla soutěže, přečíst si rozhovor s loňským vítězem Miroslavem Míkou a jako bonus je pro Vás připraven krátký reklamní klip s Milanem Procházkou, Jaroslavem Kristkem a Markem Melenovským v hlavních rolích. Pravidla soutěže a další spoustu informací a zábavy naleznete na portálu www.o2hokej.cz. Kamaráda můžete potěšit třeba Novinářskou kachnou. Tipovací kolo soutěže končí 16. ledna.

Pojď do první lajny!

Útočníci, obránci, náhradní brankář a také trenéři. Takové je běžné složení střídačky při zápase hokejové extraligy. Po roce se ale zaběhlé pořádky opět změní, protože se vrací originální soutěž „Místo na střídačce“. Základní tým se rozroste o nového člena. K profi hokejistům si, stejně jako v loňském roce, přisedne jeden fanoušek, který nejpřesněji tipne počet diváků na některém z domácích zápasů HC Energie Karlovy Vary.

Heslo „Pojď do první lajny“ rozhodně není nadsázka. Během premiérového ročníku se o jeho pravdivosti přesvědčilo čtrnáct fanoušků všech extraligových týmů. I letos díky spolupráci všech klubů ELH, AČS, BPA a společnosti Telefónica O2 Czech Republic, která je generálním partnerem nejvyšší domácí hokejové soutěže, pokračuje druhým ročníkem soutěž „Místo na střídačce“.

Soutěž probíhá do 16. ledna 2009 a fanoušci mají dvě možnosti, jak se zapojit: buď sms zprávou ve tvaru KVAmezeraYYY, kde YYY je tip na počet diváků, a pak se do tří dnů zaregistrovat na webových stránkách www.o2hokej.cz. Zároveň je možné tipovat přímo prostřednictvím internetových stránek www.o2hokej.cz.

Všech 14 finalistů získá k místu na střídačce i LCD televizory Samsung a digitální televizi O2 TV na rok zdarma a na absolutního vítěze čeká ještě navíc vůz SEAT Ibiza SportCoupé. V každém kole se navíc hraje o dvě VIP vstupenky na další domácí zápas HC Energie Karlovy Vary.

Veškeré další podrobnosti včetně pravidel neleznete na www.o2hokej.cz.

Rozhovor s loňským vítězem soutěže Miroslavem Míkou

Předpokládám, že máme tu čest dělat jako první rozhovor s extraligovým hráčem Miroslavem Míkou, že?
„Ano, je to můj první rozhovor (úsměv).“

Jak jste stihnul do týmu zapadnout? Byli s Vaší účastí na střídačce nějaké problémy?
„Nene, všechno šlo naprosto hladce. S klubem jsme si všechno dopředu dohodli. Věděl jsem kam smím a co mě čeká. Bylo to naprosto v pohodě.“

Dostal jste se i přímo do kabiny?
„Strávil jsem s hráči celou přípravu před utkáním. Během zápasu už jsem měl program mimo kabinu.“

Stihl jste se během jednoho dne s někým s hráčů blíže seznámit?
„Měl jsem chvíli možnost popovídat si s Tomášem Brňákem, bylo to moc příjemné.“

Na co budete nejvíce po tomto dni vzpomínat?
Určitě na to, že jsem mohl s klukama strávit celý zápas. Mohl jsem slyšet co si na střídačce říkají, co chystají na další střídání a podobně.

Jste pravidelným návštěvníkem zápasů HC Energie?
Chodím na všechny zápasy Varů. Myslím, že cena putovala určitě do těch nejlepších rukou (smích).

Jak to tenkrát viděl trenér?

Úplné neznámá situace se díky zajímavé soutěži objevila i před trenérem karlovarského áčka Zdeňkem Venerou. Ten musel ve svém týmu přivítat novou postavu, ale jak dokazují jeho slova, vše proběhlo naprosto hladce: „Musím ho určitě pochválit, protože rozhodně nepůsobil nikterak rušivě. Ukázali jsme mu vše, co jsme mohli a věřím, že i výherce byl spokojený. Navíc nám přinesl i to tříbodové štěstíčko. Takže uvidíme, jestli se jej nepokusíme získat natrvalo (úsměv). Opravdu jsem měl trochu obavy, aby se třeba kluci nedivili, kdo je to s nimi na střídačce. Bylo to pro nás něco nového, navíc ve skutečně mimořádně důležitém utkání. Chtěli jsme dnes odbourat jakékoliv rušivé vlivy. Proto musím výherce ještě jednou pochválit, protože chod mužstva vůbec nenarušil.“

Fotografie z vyvrcholení loňského ročníku


Miroslav Míka sleduje utkání po boku vedoucího týmu Josefa Mottla a lékaře Michala Vinše


Vítěz přebírá ceny a certifikát o dni stráveném na lavičce HC Energie


Výkonný ředitel klubu Bronislav Píša, obchodní manažerka Vítězslava Fenclová, vítěz Miroslav Míka a zástupce společnosti Telefónica O2 Czech Republic Petr Hrubý


Rozhovor přímo na ledové ploše s tiskovým mluvčím klubu Jiřím Holým

Další odkazy

Natáčení reklamního spotu
Fotografie z autogramiády