HC Energie Karlovy Vary

Děkujeme fanouškům! Energie rozdá originální dresy přispěvatelům transparentního účtu

Plníme sliby! Vedení karlovarské Energie tak, jak avizovalo, rozdá originální hrané dresy ze sezony 2020/21 fanouškům, kteří klub v loňském roce podpořili finančním příspěvkem na jimi zřízený transparentní účet.

Na transparentní účet klubu přispělo během necelých pěti měsíců celkem 79 unikátních přispěvatelů, celkový výtěžek z aukce činil 109.465 Kč. Jejich příspěvky se vedení klubu rozhodlo využít na nákup dresů a štulpen pro karlovarský A-tým a dále také na nákup dresů pro tým juniorů. Všichni fanoušci, kteří tak zaslali finanční částku na transparentní účet, mohli během každého utkání A-týmu na vlastní oči vidět, na co byly jejich peníze použity.

Jména všech přispěvatelů klub zná, nicméně pro to, aby mohl fanouškům dres předat, je potřebuje kontaktovat. Všichni fanoušci, kteří tak klub podpořili příspěvkem na transparentní účet a mají zájem o originální hraný dres Energie ze sezony 2020/21, nechť se do 3. května ozvou na emailovou adresu office@hokejkv.cz s uvedením svého jména, emailové adresy a telefonního kontaktu. Klub je v průběhu měsíce května bude ohledně předání a výběru dresů kontaktovat.