HC Energie Karlovy Vary

Letní kemp Energie se blíží, trénuj i s Beránkem, Frodlem nebo Černochem!

Svůj historicky první letní kemp spouští Energie už na konci letošního července, i za účasti reprezentantů Ondřeje Beránka, Jiřího Černocha a Dominika Frodla! Na hokejisty a hokejistky čeká v Karlových Varech na konci července sedm dní hokejové zábavy a pestrých tréninků v rámci Energie Summer Hockey Academy. K dispozici jsou poslední volná místa!

Oficiální web kempu

Přihláška na kemp ESHA

Od neděle 21. července do soboty 27. července se v KV Areně mohou hráči a hráčky kategorií U9 až U15 zúčastnit historicky prvního ročníku Energie Summer Hockey Academy.

„Chceme hráčům a hráčkám nabídnout účast na kvalitním kempu, a to nejen těm z okolí Karlových Varů, ale i dětem odjinud. V neposlední řadě chceme účastníkům a jejich rodičům, kteří se běžně do Karlových Varů nedostanou, představit náš skvělý sportovní areál i krásy našeho lázeňského města,“ říká k založení letní hokejové akademie Jiří Ryžuk, ředitel pro sportovní rozvoj HC Energie.

Na účastníky akademie čeká program nejen na obou ledových plochách KV Areny, ale i v bazénu, tělocvičnách a další prostorech vícesportovního areálu. v neposlední řadě chceme účastníkům a jejich rodičům, kteří se běžně do Karlových Varů nedostanou, představit náš skvělý sportovní areál i krásy našeho lázeňského města.

„Určitě nepůjde pouze o běžné předsezónní soustředění s vícefázovým tréninkem. Program bude postaven tak, aby byl efektivní výukou i velmi atraktivní zároveň. V rámci tréninků a různých turnajů či soutěží na ledě i na suchu budou mít děti příležitost významně posílit svoji vnitřní motivaci. Hokejovou i obecně sportovní. Ta je pro dlouhodobý rozvoj naprosto klíčová. A také pochopit obrovský význam týmové spolupráce v našem sportu i v životě. Na to bude zaměřena celá řada teambuildingových aktivit. Ale samozřejmě se budou účastníci během celého týdne také zdokonalovat ve svých hokejových dovednostech a budou absolvovat kondičně-kompenzační i regenerační program,“ přibližuje program Jiří Ryžuk.

Kromě rozvoje dovedností bude účastníkům představen i klubový program tzv. nadstavbových dovedností včetně videoanalýzy prováděných cvičení přímo v tréninku.

Na jaké atraktivní části programu se mohou děti těšit?

„Pro účastníky je kromě dvou hokejových turnajů připraven i celotýdenní multisportovní turnaj ve florbalu, basketbalu a v sálovém fotbalu. Zážitkem a inspirací pak zcela jistě budou společné tréninky a besedy se současnými i budoucími hvězdami Energie – Jiřím Černochem, Dominikem Frodlem, Vítem Jiskrou, Robinem Sapouškem a mnoha dalšími. A pro někoho může být atraktivní i to, že části výuky povedou trenéři i v Anglickém jazyce,“ láká budoucí možné účastníky Jiří Ryžuk.

Trénink kromě zmíněných hráčů povedou i trenérští specialisté HC Energie. Od smluvních trenérů přes kondiční a dovednostní kouče až po trenéry ze zahraničních klubů. Speciální program pak navíc čeká i na brankáře, který budou mít i svůj vlastní integrovaný brankářský kemp.

Do Karlových Varů mohou samozřejmě zamířit i dívky, jejichž počet v českém hokeji stále stoupá a kemp je tak připraven i pro ně.

„Děvčata jsou vítána a zařadíme je tak, jak je to v běžné klubech. Tedy do skupin a týmů spolu s chlapci, dle věku a případně i dle výkonnosti. Unikátním experimentem bude v prvním termínu výběrová dívčí česko-kanadská skupina, složená z děvčat ročníků narození 2009 a 2010. Výběr hokejistek z ČR bude probíhat ve spolupráci se svazovými trenéry ženského hokeje,“ dodává Jiří Ryžuk.

Profesionální hráči, zkušení trenéři, atraktivní program a perfektní zázemí. Neváhejte a přihlaste se na první letní hokejovou akademii HC Energie. Online přihláška i všechny důležité informace k ESHA jsou nalezení na internetu pod adresou: www.eshacademy.eu