HC Energie Karlovy Vary

Vyberte hráče měsíce a vyhrajte ceny od společnosti 02!

Vedení hokejového klubu a značková prodejna O2 v Karlových Varech (tř. TGM, pasáž Alfa 3a) připravily pro příznivce Energie soutěž o hodnotné ceny. Od domácího zápasu se Spartou se fanoušci prostřednictvím kuponů dostupných v hockeyshopu mohou zúčastnit hlasování v anketě o nejlepšího hráče Energie měsíce. Na začátku každého měsíce proběhne slosování a vítěz z řad hokejistů i fanoušků se může těšit na věcnou cenu od společnosti O2. Podrobnosti naleznete uvnitř článku.
Cílem soutěže je vybrat hráče Energie, jenž v průběhu měsíce diváky svými výkony oslovil nejvíce. Kartičku pro vypsání jména vámi preferovaného energetika a vašich kontaktních údajů seženete v hockeyshopu na zimním stadionu. Zde také naleznete schránku pro vhazování těchto vyplněných kartiček. Hlasovat tedy můžete v libovolný den a hodinu, kdy je obchod otevřen.

Hlasování na měsíc říjen startuje domácím utkáním se Spartou (9.10.) a bude uzavřeno na začátku zápasu s Libercem (1.11.), na kterém budou zároveň vyhlášeni říjnoví vítězové. Nezapomeňte, že hodnotíte výkon hráčů včetně venkovních zápasů v průběhu celého měsíce. Sledujte tedy pečlivě onlajny a nehodnoťe pouze na základě shlédnutí jednoho utkání.

Na každém prvním domácím utkání nového měsíce bude vyhlášen vítězný hokejista za měsíc předešlý a z řad hlasujících fanoušků vylosován jeden divák. Oba se pak mohou těšit na hodnotnou cenu od telekomunikační společnosti O2.

FAQ

Jak se soutěže zúčastním: V průběhu sezony hlasujte, který hokejista hrál v daném měsíci nejlépe.

Jak mám hlasovat: V hockeyshopu na stadionu si vyzvedněte hlasovací kartičku, vyplňte jméno hráče a vaše kontaktní údaje. Kartičku poté vhoďte do boxu opět v hokejové prodejně.

Kde najdu hockeyshop: V areálu zimního stadionu vedle hlavního vchodu pro fanoušky. Otevřeno po-pá 15:00 - 18:00 a v den zápasu.

Kdy vyhrávám: Pokud jste v daném měsíci hlasoval(a) a měl(a) jste štěstí v slosování.

Kdy můžu hlasovat: Kdykoli během otevírací doby hokejového obchodu. Hodnotíte však dlouhodobý výkon hráčů, takže nejlépe vždy na konci měsíce.

Kdy probíhá losování a předání cen: Vždy na prvním domácím utkání nového měsíce. Při nevhodném rozlosování soutěže (více zápasů venku za sebou) může dojít ke změnám, o kterých samozřejmě budete informováni na těchto stránkách.

Kde najdu bližší info: Se soutěží vás také seznámí hlasatel na zimním stadionu. V případě nejasností se informujte v otázkách na redakci či vedení.