HC Energie Karlovy Vary

Zelenobílé peklo se společností BALONSERVIS

Ve čtvrtfinále zafungovalo karlovarské zelenobílé peklo parádně - Litvínov v domácí aréně Energie nezískal jediný bod. A když se ke všemu přidaly ještě tisícovky balonků od společnosti BALONSERVIS, dokázali energetici s Vaší podporou prokráčet až do fantastického extraligového finále! Nyní před fanoušky i hokejisty stojí další výzva, tentokrát poslední. Boj o titul se Slavií Praha bude vyžadovat maximální úsilí na ledě i v hledišti. Nebojte se proto vyndat ze svého šatníku oblečení v klubových barvách. Vytvořit tu pravou zelenobílou lavinu Vám opět pomůže společnost BALONSERVIS, která na třetí i čtvrtý zápas finálové série dodá po dvou tisícovkách nafukovacích balonků v klubových barvách! Balonky si můžete zdarma vyzvednout u promo teamu Hitrádia Dragon i na dalších místech na zimním stadionu.

Doporučení: Prosíme všechny fanoušky, aby během utkání nevhazovali balonky ani jiné předměty na ledovou plochu.

BALONSERVIS - největší dodavatel balónkových dekorací v ČR

Chystáte se pořádat firemní večírek, raut, prezentaci na veletrhu? Zahajujete provoz restaurace, hotelu či otevíráte nové obchodní centrum? Řešíte problém, jakou výzdobu zvolit? Představujeme firmu Balon Servis, která dokáže Váš problém vyřešit...

Nafukovací balónky nepatří jen na dětské oslavy, umíme z nich vytvořit výzdobu na míru pro každou příležitost a v jakémkoli prostoru. Z balónků zhotovíme uvítací oblouk, sloupy lemujicí podium, heliem plněné balónky svázané v trsech zdobící prostor. Různé tvary, písmena nebo číslice, které se mohou vznášet přímo u stropu.

Potisk s logem Vaší firmy na balónku je účinná reklamní prezentace oslovujicí snadno širokou veřejnost. Zajistíme oboustranný potisk balónků v 6-ti barvách. Nafoukneme, naaranžujeme s postaráme se i o jejich následné rozdávání.

Chcete se bavit? Budete oslavovat narozeniny, výročí, Silvestr, Valentýn, narození dítěte, připravujete párty? I tam je dobrou volbou balónek s héliem. Pobaví Vás i přátelé. Nechte se zasypat deštěm různobarevných balónků. Ve svatební den se projděte pod slavobránou z balónků do nového života. Vyzdobíme prostory svatební hostiny i vůz novomanželů. Na novomanželský pár bude čekat nádherné srdce, vykouzlené z rudých balónků.

Dětem přinese balónek velkou radost, děti je milují. Vzduchem plněné na pinkání i héliem plněné na stužce. Klasické kulaté i fóliové, které mají tvary zvířátek nebo oblíbených pohádkových postaviček.

Na klasickou výzdobu myslíme také. U nás si můžete vybrat z velkého množství girland, spirálek, konfet a lampionů. Čepičky a trumpetky jsou pěknou dekorací na stůl vyzývající k zábavě.

Jdete se bavit na karneval, diskotéku či maškarní bál? Slavíte Helloween, Silvestra, čarodejnice nebo cokoliv jiného? Vyberte si z naší nabídky různých masek, paruk, škrabošek a převleků pro velké i malé. Popusťte uzdu fantazii s barvičkami na obličej či barevným lakem na vlasy.

Hledáte vtipný dáreček pro kamaráda? Poskytneme inspiraci v sekci ptákovin a žertovných předmětů.

Pokud Vám nějaký produkt v naší nabídce chybí, stačí zavolat na telefony 220912243, 602294317, 773523450 nebo navštívit jednu z našich prodejen a informovat se o aktuální nabídce. Standardem je také internetový obchod. Neustále rozšiřujeme sortiment. V případě zájmu o balónkové dekorace nebo reklamní potisk volejte telefon 608807014.

Při každé z těchto příležitostí se na nás s důvěrou obraťte. Těšíme se na Vaši návštěvu!