HC Energie Karlovy Vary

Tenhle zážitek bych přál každému fanouškovi, říká výherce soutěže Místo na střídačce

Když posílal soutěžní SMS s tipem na počet diváků na stadionu, možná ani nedoufal, že by se nakonec mohl skutečně stát na jeden den členem extraligového týmu HC Energie. Jiří Dvořák ale to štěstí měl a při čtvrtečním televizním duelu se Znojmem usedl na střídačku úřadujících vicemistrů České republiky. A po dramatickém průběhu mohl s týmem oslavit zisk dvou důležitých bodů. Jirkovo odpoledne s týmem jsme sledovali i s naším fotoaparátem. V článku naleznete také první vítězovy dojmy z jeho unikátního zážitku.
Vítěz soutěže „Místo na střídačce“ Jiří Dvořák strávil s týmem HC Energie téměř celé odpoledne. Nahlédnul do šatny při přípravě na důležitý zápas, setkal se s trenéry a největšími hvězdami týmu a mohl si prohlédnout i veškeré zákulisí klubu. Největší zážitek ale přišel až při samotném zápase. „Nejzajímavější byl určitě pobyt při zápase přímo na střídačce. Je to totiž obrovský rozdíl oproti tomu, co může divák vidět a slyšet z protější tribuny,“ přibližuje své dojmy.

Dlouholetého a věrného fanouška karlovarského hokeje překvapil i ruch na karlovarské střídačce: „Když se zrovna úplně nedařilo, tak trenér docela často zvyšoval hlas a burcoval tým. Když se něco nepovedlo, tak se i ostatní hráči docela nahlas dokázali projevit. Z hráčů byli nejvíc slyšet asi Václav Skuhravý a Lukáš Pech.“

Jirka měl to štěstí, že si své výhry mohl užít ve vypjatém a mimořádně důležitém utkání. „Co jsem dneska mohl poznat, tak jsou hráči před zápasem i během něj docela dost nervózní. I na té lavičce to bylo docela znát. A hlavně jsem poznal, jak obrovská dřina ten hokej je,“ přibližuje další postřehy.

Vítěz karlovarského kola oblíbené soutěže se může těšit i na LCD televizor značky Samsung a roční předplatné O2 TV. Největším zážitkem pro něj ale určitě zůstane vítězné utkání strávené přímo s týmem HC Energie. „Kdybych mohl, moc rád bych si tuhle zkušenost ještě někdy zopakoval. Pro fanoušky hokeje je to úplně skvělá možnost sledovat hokej přímo z pohledu hráče. Tuhle zkušenost bych přál každému fanouškovi.“

Reklamní spot s hokejovými Brazilci

Další odkazy

Natáčení reklamního spotu
Fotografie z autogramiády
Vyhodnocení loňského ročníku

Související články

Reportáž | čt 29.1.2009

Defenzivní zápletku rozřešil Sailer