HC Energie Karlovy Vary

Zapojte se do FOTOSOUTĚŽE a vyhrajte krásné ceny!

Domácí hokejová sezóna vstupuje do své druhé, rozhodující části, která může být pro řadu fanoušků ještě zajímavější než dřív. Ani po Česká pojišťovna play off si hokejoví fanoušci neodpočinou, následují totiž České hokejové hry v Liberci a pak zejména Mistrovství světa ve Švýcarsku. Po celou tuto dobu se budou moci fanoušci hokeje zúčastnit hokejové fotosoutěže, kterou otevírá opět po roce BPA sport marketing a.s. – marketingový partner českého hokeje.
Do fotosoutěže, která se uskutečnila v minulém ročníku Česká pojišťovna play off O2 extraligy, fanoušci přihlásili na 700 fotografií. Z vítězných fotografií se realizovala putovní výstava po extraligových městech. Fanoušci Energie si mohli fotografie prohládnout na Dni horníků ve Vintířově u příležitosti velké autogramiády celého týmu.

Nyní se fotosoutěž nezaměří pouze na extraligový hokej, ale na hokej obecně, aby se mohli zúčastnit všichni hokejoví fandové.

Soutěž bude probíhat od 23. února do 12. května tohoto roku. Nejpozději do 17.00 téhož dne musí být fotografie uloženy na webových stránkách www.fotosoutez.hokej.cz, kde soutěž probíhá. Fotosoutěž je určena všem fanouškům hokeje, kteří se na uvedených stránkách řádně zaregistrují a splní podmínky účasti uvedené v pravidlech soutěže (soutěžící musí zejména vlastnit autorská práva k fotografii).

Maximální počet fotografií od jednoho soutěžícího je pět a musí být přihlášeny do jedné z následujících soutěžních kategorií.

Soutěžní kategorie:
1. 100 let českého hokeje
2. Hokejoví maskoti
3. Fandím, fandíš, fandíme!
4. Když je rolba na ledě aneb hokejové přestávky
5. Co se nevešlo – další zajímavá fota, která stojí za zveřejnění

Počet fotografií v kategorii od jednoho soutěžícího není nijak omezen. Je tedy pouze na soutěžícím, do kterých kategorií svoje fotografie přihlásí (zda do každé kategorie jednu fotografii, či do jedné kategorie všech 5 soutěžních fotografií). Až do uzávěrky soutěže (12. května 2009) je možné po přihlášení své fotografie v případě potřeby vyměňovat. Na uvedené webové stránce budou ke shlédnutí všechna přihlášená soutěžní fota.

Po skončení soutěže (do 10. června 2009) vybere porota složená ze zástupců organizátora, partnerů fotosoutěže a profesionálního fotografa z každé kategorie 3 nejlepší fotografie, jejichž majitelé se budou moci těšit na digitální fotoaparáty zn. Canon od hlavního partnera Fotosoutěže společnosti Centrum FotoŠkoda, dále na dárkové certifikáty a publikace od Institutu digitální fotografie či na předplatné časopisu Digitální foto magazín od vydavatelství Omega Publishing Group.

Výhry:
1.místo - Canon PowerShot SX10IS v hodnotě 9.490 Kč vč. DPH od společnosti FotoŠkoda + dárkový certifikát na 3000 Kč , publikaci Jiří Havel – Fotografie a Večery s fotografem od IDIFu + předplatné časopisu Digitální foto magazín od vydavatelství Omega Publishing Group

2.místo - Canon PowerShot A590IS v hodnotě 3.490 vč. DPH od společnosti FotoŠkoda + dárkový certifikát na 2000 Kč, publikaci Jiří Havel – Fotografie a Večery s fotografem od IDIFu

3.místo - Canon PowerShot A480 v hodnotě 2.990 vč. DPH od společnosti FotoŠkoda + dárkový certifikát na 1000 Kč, publikaci Jiří Havel – Fotografie a Večery s fotografem od IDIFu

Více na www.fotosoutez.hokej.cz!