HC Energie Karlovy Vary

Sledge hokejové play-off: posílení Žraloci míří na Spartu

S hostující posilou z Pardubic, reprezentačním obráncem Pavlem Kubešem, vstoupí karlovarští Žraloci do semifinále play-off České sledge hokejové ligy. Pouhý týden po dvojzápasu s pražskou Spartou v základní části cestují Sharks na neratovický stadion znovu a boj o medaile zde rozehrají v sobotu v 11:45.

Historicky se Karlovy Vary se Spartou utkávají nejčastěji ze všech klubů a bilance je vzácně vyrovnaná 16:1:16 při skóre 78:66 pro Západočechy. Ale zatímco finále tato dvojice obsadila již pětkrát (lépe jsou na tom Sharks se třemi tituly), v semifinále na sebe narazí poprvé. Také Sparta nelenila a kromě posil z Českých Budějovic, které využívala již na podzim, přivedla na play-off od pardubických Mustangů zadáka národního týmu Tomáše Kvocha.

Série je hrána na dvě vítězná utkání. Úvodní zápas v Neratovicích můžete sledovat v živé reportáži onlajnů.com v sobotu 11. ledna od 11:45. K rozhodnutí se semifinále přesune do Ostrova 25. a případně 26. ledna. Nový mistr České sledge hokejové ligy bude znám nejpozději 16. února 2014. Neobvykle nahuštěný rozpis reaguje na rozsáhlou přípravu reprezentace na paralympijské hry v Rusku, které proběhnou v první půli března.