HC Energie Karlovy Vary

A-tým se představí v Perninku

Ve středu odpoledne se na fotbalovém hřišti v Perninku představí A-tým HC Energie, který si to v přátelském utkání rozdá s jedenáctkou místního Sokola. Utkání začíná v 17 hodin a všichni příznivci obou mužstev jsou srdečně zváni.

Sportovní redakce Deníku, které vše organizuje a zajišťuje připravila pro diváky během utkání hned několik soutěží. „O poločase se uskuteční soutěž v podobě kopání pokutových kopů, ale tak trochu netradičně. Mezi tyčemi bude stát buď jeden z fotbalistů nebo hokejistů a vylosovaní diváci, ho budou muset trefit míčem. Dotyčný samozřejmě slíbí, že se nepohne a každý úspěšný střelec si odnese cenu od jednoho z partnerů utkání,“ říká sportovní redaktor Deníku a komentátor akce Jan Čech.

Kromě fotbalu a soutěží se mohou diváci těšit ještě na autogramiádu hráčů. „Po utkání necháme hráče se osprchovat a najíst se. Následně proběhne autogramiáda a volný čas mezi samotným utkáním a podpisovou akcí klubu, vyplní další soutěž. Tentokrát se budou losovat volné vstupenky na utkání HC Energie,“ přidává Čech.

Kromě Honzy Čecha bude akci moderovat Blanka Sokolová, která představí hráče A-týmu a povede s nimi několik rozhovorů.

Celkem se na organizaci zápasu podílí pět společnosti. Kromě organizujícího Deníku a HC Energie akci podpořil pivovar Radegast, který je partnerem Tipsport extraligy. Dále pak společnosti Vera Gurmet z Toužimi, jež ocení nejlepší hráče obou týmů a rozhodčího utkání. A zapomenout se také nesmí Ateliér JM Lesov, který dodá do soutěže sady porcelánu.

Pokud se i vy chystáte do Perninku, nezapomeňte svou účast potvrdit v události na našem klubovém Facebooku.