HC Energie Karlovy Vary

Druháci vyhráli turnaj v Lounech

Karlovarští hokejisté ročníku 2007 se v sobotu 15. listopadu zúčastnili turnaje v minihokeji 2. tříd v Lounech, kde se kromě domácího celky utkali i s Ústím n. L. a Mostem. Všechna utkání zvládli, a zaslouženě tak na turnaji zvítězili.

Karlovarští hokejisté ročníku 2007 se v sobotu 15. 11. 2014 zúčastnili turnaje v minihokeji 2. tříd v Lounech, když trenéři Jitka Bauerová a Bronislav Píša přijali pozvání od organizátorů. S předstihem se tak nominovaný tým mohl připravit na zápasy proti hráčům z HC Slovan Louny, HC Slovan Ústí nad Labem a HC Most. I přes ranní nechtěné dobrodružství, kdy objednaný autobus nedorazil a na poslední chvíli se musela řešit náhradní doprava, se naši malí borci nenechali rozhodit a všechny tři zápasy vyhráli, a získali tak nejcennější kov. Nejlepším hráčem Karlových Varů byl vyhlášen brankář Matěj Kříž, když v posledním zápase proti HC Slovan Louny vychytal úžasně nulu.

Trenérka nominovala tyto hráče: Matěj Kříž (brankář), Marek Heller, Jan Šoupal, Denis Keprta, Filip Fišer, Jan Hruška, Jiří Malý, Patrik Hudík, Tomáš Uxa, Matěj Berger, David Pačíska, Ondřej Pačíska, Lukáš Pech.

Realizační tým: Bronislav Píša (hlavní trenér), Jiří Malý (vedoucí týmu).

Výsledky a statistiky

HC Most - HC Energie Karlovy Vary 5:15
Branky: 4 x Denis Keprta, 4 x Jiří Malý, 2 x Matěj Berger, 2x Lukáš Pech, Jan Hruška, Patrik Hudík, David Pačíska.

HC Slovan Ústí nad Labem - HC Energie Karlovy Vary 3:13
Branky: 4 x Jan Hruška, 3 x Denis Keprta, 2 x Ondřej Pačíska, Jiří Malý, Patrik Hudík, Matěj Berger, Lukáš Pech.

HC Slovan Louny - HC Energie Karlovy Vary 0:10
Branky: 4 x Matěj Berger, 2 x Denis Keprta, Jan Hruška, Patrik Hudík, Jiří Malý, Lukáš Pech.