HC Energie Karlovy Vary

Novými trenéry Energie se stali Pavel Hynek a Václav Baďouček

Nástupcem v sobotu odvolaného Josefa Palečka se dnes stal bývalý trenér Sparty a Plzně Pavel Hynek, který se s Energií dohodl na smlouvě do konce příští sezony. „Pavel Hynek svoji kvalitu prokázal v minulé sezoně na střídačce Plzně, se kterou se probojoval přes předkolo play off až do semifinále,“ uvedl v oficiálním prohlášení prezident HC Energie Ladislav Trubač. Klub hlásí i změnu na pozici asistenta trenéra, do které se vrací Václav Baďouček.

V sobotu 30. listopadu byl z funkce hlavního trenéra odvolán Josef Paleček. Vedení klubu společně s majitelem klubu Karlem Holoubkem a generálním partnerem klubu společností Sokolovská uhelná se rozhodlo, že z pozice asistenta trenéra bude odvolán i trenér Mikuláš Antonik. „Za neuspokojivé výsledky byl zodpovědný trenér Josef Paleček, ale také jeho asistent, proto došlo k odvolání i Mikuláše Antonika,“ vysvětluje prezident klubu Ladislav Trubač tento krok. Trenér brankářů Pavel Kněžický na svém postu zůstává.

Novými trenéry A mužstva HC Energie Karlovy Vary se stávají Pavel Hynek, který nastupuje na pozici hlavního trenéra, asistentem mu bude Václav Baďouček. „Pavel Hynek svoji kvalitu prokázal v minulé sezoně na střídačce Plzně, se kterou se probojoval přes předkolo play off až do semifinále. Jde o mladého perspektivního trenéra, se kterým jsme se dohodli na spolupráci do konce sezony 2010/2011. Co se týká Václava Baďoučka, zde jsme využili toho, že odešel z Brna. Zná zdejší prostředí a především zná převážnou část mužstva z předešlého působení v našem klubu,“ vysvětluje Ladislav Trubač důvody angažování této dvojice. Oba trenéři budou mužstvu představeni na středečním odpoledním tréninku.

foto: Milan Podpera, hcplzen.cz